merhaba

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Hoşgelllllllllllllddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Hoşgeldiniz
Mutlu Paylaşımlar Diliyorum
sapkal89

merhabalar:)

mutluluk diyarına hoş geldiniz.;)

ya özür kendimi cahil cühela gibi hissediyorum şu anda kime ne yazdığımı bilmeden körü körüne yazıyorum

siteyi keşfetmeye çalışıyorum bir rehpere ihtiyacım var

burda biz varız arkadaşım yabancı yokgulensmiley

hoş geldiniz, iyi ki geldiniz.sevincli

Genco, anlayamamış anlat sen bir zahmet. Aklını karıştırma, sinirlendirme beniy789

tmm tmm cadı'cık aman diyim sen sinirlenmey789

öncelikle arkadaşımız neye ulaşmak istiyor bunu bilmemiz gerek değil mi. özellikle aradıgı bir konu, ulaşmak istediği bir bilgi varsa yardımcı olmaya çalsırız.

ayrıca engin bilgili,değerli bir çok arkadaşımızda destekte bulunacaklardır.

sevgilerle.O0

herkese günaydınlar,
keyiflenmek için dolaşıyorum sitede bakalım,
ne çıkacak karşıma

ne güzel:)

neyi arıyorsan, neye ulaşmak istiyorsan o çıkar karsına:). sitede okunmayı bekleyen çok güzel paylaşımlar bulunmakta.

mutlu bir hafta sonu geçirmenizi diliyorum, sevgilerle.

siteyi keşfetmeye çalışıyorum bir rehpere ihtiyacım var

Sitede ne derdin varsa anlatabilirsin. Belki bir katkımız olur hayatla birbirimizi barıştırırız. Dilerseniz özel konularda özel mesaj atabilirsiniz.
selamlar, sevgiler.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri