merhaba

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fkacar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

fkacar

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
ilk kez böylesi bir denize atıyorum kendimi,
yüzme bilmesemde korkmuyorum...

sizlere; yolculuğumda ışık ve renk olacağınız için
şimdiden teşekkür ederim...

tender45hoş buldum, harika buldum...

sevgiyle kalın actionsmile

merhaba fkacar

hoşgeldin yanımıza

burada yüzme bilmesen de can simidi o kadar çok ki, boğulman mümkün değil 12389

mutlu paylaşımlar actionsmile

Hoşgeldiniz.
Mutlu paylaşımlar. sapkal89

Hoşgeldin fkaçar.
Burası çok güvenli bir deniz, merak etme. Ben de yüzme bilmiyorum ama çok şükür başta sanemcem olmak üzere birçok can simidi var gerçekten de :)

hoşgeldiniz yanımıza....güzel paylaşımlar dileriz...
sevgiler...actionsmile

hoşgeldin... okudukça mutlu olacağın, paylaştıkça sevgiyi içinde daha fazla hissedeceğin bir yerdesin:)
sevgiler.

harikasınız;

içim tuhaf bir ışıkla doldu...

tesadüfen ve cesaretle aranıza katılmaktan, daha da güzeli kabul görmekten çok keyiflendim...

yeni yeni farkettiğim güzelliklere ve çoğuna yabancı olduğum paylaşım konularınıza heyecan ve merakla var buldum kendimi...

dikkatle inceleyeceğim.

güzelliğinizde bir renk de ben olmak isterim...

neşe ve coşkunuz daim olsun;

tender45kucak dolusu sevgiler...

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri