merhaba

berilsu

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
merhabalar
10 gündür siteye üyeyim sadece dolaşıyorum ve tabii ki telkinleri dinliyorum ve nasılsa ciddi olarak inanıyorum o değişimi yaşayacağıma..
ama açıkçası bu kadar zamandır bir değişiklik olmaması beni umutsuzluğa itmeye başladı..forumdaki paylaşımları okumak keyif veriyor ben de aranıza katılmak istedim..

Ynt: merhaba

berilsu ' Alıntı:
merhabalar
10 gündür siteye üyeyim sadece dolaşıyorum ve tabii ki telkinleri dinliyorum ve nasılsa ciddi olarak inanıyorum o değişimi yaşayacağıma..
ama açıkçası bu kadar zamandır bir değişiklik olmaması beni umutsuzluğa itmeye başladı..forumdaki paylaşımları okumak keyif veriyor ben de aranıza katılmak istedim..
e iyi hoşgeldin o zaman berilsu lakin yok öle ümitisizlik falan gulensmiley

25emel ' Alıntı:
berilsu ' Alıntı:
merhabalar
e iyi hoşgeldin o zaman berilsu lakin yok öle ümitisizlik falan gulensmiley

10 gün kisa bir süre...Bu süreden çok daha uzun süreler sabredip sonuçta etki gorenler oldu..Bence 3 hafta sabret.

hoş geldin berilsu ben cat56

Hoşgeldin Berilsu
Bende 10 gün sonra etkisini gördüm.
sakın vazgeçme

Hoşgeldin Berilsu s456

Berilsu hoşgeldin kendin i kasma birşey bekleme beklentiye girmen sende kayıplara neden olur akışa bırak

berilsu hoşgeldin
bu sitenin sırrını sölim mi?
SABIR SABIR SABIR
bikere karar vermişsin hayatını değiştireceğine sabret
sonrasında ise blissy uy897 gulensmiley k8908 kiss3

hoşgeldin berilsu b456
benim bir arkadaşım da ilk haftalarda etkisini göremedi çünkü aşırı beklenti içerisindeydi sadece telkinleri dinleyerek 3 günde tüm hayatının değişeceğine inandırmıştı kendini ama ilk hafta değişim göremediğini söyleyip bıraktı.bunun nedeni de bence çok büyük değişimleri ilk etapta beklediği için belki de içinde değişmeye başlayan küçük noktaların farkına varamamış olmasıydı.sakın pes etme,eminim uzun vadede hayatındaki değişiklikleri herkes fark edicektir. smiliyface

Hoşgeldin arkadaşım, sapkal89
ben de ilk başlarda çok etkisini görmemiştim ama şimdi herşey çok farklı,
tavsiyem, her fırsatta telkinleri dinlemeye çalış ama telkinlere odaklanmadan
başka işlerle meşgul olurken etkisi daha fazla oluyor, en azından bende öyle oldu.
Ayrıca içsel konuşmaların da olumlu olmalı, "kendimi seviyorum, hayatım değişiyor, her an değişiyorum gibi" düşünceler hep kafanda olsun.
sevgiler art56art56

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri