Merhaba

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mikrop
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

mikrop

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhaba 956k
Siteyi tesadüfen keşfettim.İçerik ilgimi çekti umarım benim içinde fayfalı olur.

Ynt: Merhaba

Merhaba Akdenizli; hismiley

Aramıza hoşageldiniz... vien1

Mutlu paylaşımlar diliyorum...

Sevgiler... smiliyface

Hoşgeldin aramıza Akdenizli... vien1

hoşgeldin akdenizli

Selam

Aramıza hoşgeldin vien1 Herşey gönlünce olsun kiss3

akdenizli deniz kokusuyla hoşgeldin vien1

sevincli vien1 hoşgldin ben sitemizin asi hırçın cat56 si blook

merhabalar

hoşgeldiniz yanımıza..mutlu paylaşımlar actionsmile

Hepinize çok teşekkür ederim,hoşbuldum. smiliyface

Hoşgelmişsin,bende Egeli 44
Bodrum da yaşıyorumda:)
Sevgiler

Hosgeldin bakalım

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri