merhaba

özkaya

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
merhabalar

uzun zaman önce bu siteye üye olmuştum fakat detaylı bir şekilde incelememiştim,son günlerde özellikle bu siteye üye olduğum için kendimi tebrik ediyorum,doğru tercih thumbsanim hep birlikte güzel paylaşımlar dileğiyle....

Ynt: merhaba

vien1
hosgeldın adaş

teşekkürler ecem,teşekkürler adaşımm smiliyface

Merhabalar Özkaya. actionsmile

Aramıza Hoşgeldin. vien1

Paylaşımlarını Bekliyoruz... super

Teşekkür ederim Mehmet bey,

Merhaba özkaya; hismiley

Aramıza hoşgeldin sen de... vien1

Kendini tebrik etmekte çok haklısın, ve bundan sonra da daha çook tebrik edeceksin.. 956k 956k

Güzel paylaşımlarını bekliyoruz...Sevgiler actionsmile

merhaba özkaya.. hoşgeldin yanımıza.
mutlu paylaşımlar ark5

sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi cat56 si blook

herkese çok teşekkür ederim,bu sıcacık karşılamayla kendimi ailemin yanında gibi hissettim ark5

Merhaba özkaya . 8977

Aramıza Hoşgeldin. super

Mutlu Paylaşımlar... f678h derty vien1 blissy

vien1 Merhaba hoşgeldin ben sitenin ormancısıyım. derty

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri