Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
tekrar hoşgeldin sefalar getirdinteşekkür ederim)) bende sizleri sevdim pozitif olmanızı ve yardımsever olmanızı sevdim. aslında nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum telkinleri indiriyorum. siz ne nasıl yapmamı önerirsiniz acba. ( korkularım var benim biraz şiir gibi oldu ama
korkularım var benim uçsuz bucaksız kenarı köşesi olmayan, aşmaya atlatmaya çalışıyorum lakin bilmeden hangi yol tükenmişki..
kurduğum arkadaşlıklar bozulmasın istedikçe hep bir maraza çıkıyor buda beni mutsuz ediyor. kaybetmek değil kazanmak istiyorum. çok konuştum biliyorum tamam tamam azıcık susuyorum)
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.