İsmim mine. Gecen yıl siteye üye olmuştum fakat yaşadıklarımdan dolayı fazla ilgilenememiştim yalnızca birkaç telkin indirmiş ve dinlemiştim. Şimdi tekrar buradayım ciddi sorunlarla başa çıkmaya çalışıyorum ama nedense doğru sözcükleri bulamıyorum sanırım. Dibe vurmak gibi birşey bu bazen diyorum birileri beni kobay olarak kullansada ruhumdaki tüm acılardan başarısızlıklardan arındırabilse
yani kısaca format attırabilsem mümkün mü arkadaşlar. Ben 43 yaşındayım yeni emekli oldum ve olur olmaz işten çıkartıldım. 2 yıldır süren bir ilişkim vardı ama o da dün kargoyla tüm aldıklarımı iade etti biz birlikte yaşlanıp aynı mezarı paylaşacaktık hep tanrıdan seviyorsa bana gelmesini diledim neyse. Etrafımda hiç arkadaşım dostum kalmadı yalnızca bir tane var. Sani bu hayatın içinde değilim dışarıdan yalnızca izliyorum eve kapandım başınızı ağrıtmayayım unutmadan artık aklımda çalışmıyor balık hafızası gibi herşeyi unutuyorum ama ruhumdaki acı ve yaşanılanlar hep beynimin içini kemiriyor. Şimdi sizden bana önayak olmanızı ve yardımızı bekliyorum. Ne yapmalıyım, hangi telkinlere ve olumlamalar başvurmalıyım umarım çok şey istememişimdir odaklanma sorunumda var. Gülmeyin ama böyle format belkide en doğru yol değilmi?