Merhaba, sitenin en çok konu açan kişisi ben:D

karmam

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Herkese selamlar,

Ego ve suçluluk duygularını iki hafta dinledim ve ilk başlarda yarım yarım bişeyler olduysa da tamamlanmadı. Ben de ıkı hafta sonra dıger telkınlerı dınlemeye başladım. Ve tum telkınlerle beraber 1 aydır hayatımda dınlemediğim kadar telkın dınledım genelde 8 saat. Sadece su son uc gundur pek dınleyemedım ozel sebeblerden. Şimdi beni bu telkınler değiştirmedi, gun içinde agrasıfım ve ıç konusmalarım hala kötu. Gene buna benzer yazı yazmıstım ama cıdden kafama taktım ben neden değişemiyorum diye. Telkinlere uç gun ara vermek kötu mu? Değişenlerin çoğu acaba beyınlerınde polyanacılık mı oynuyor? Yanlıs anlaşılmak istemem ama telkınlerın ışe yarayacagına mı ınanıyor da oluyor anlamıyorum kı. Üzülüyorum hem de çok neden bende etki olmuyor:(

Atakan beyin dediği sözü söyleyip susuyorum ''Telkinlerde ille çabuk etki etsin diye bir çaba içerisine girilmemiştir.
Eğer öyle olsaydı daha en baştan çok costurucu müzikler koyar müziği ön plana çıkartır tekrarlara önem verirdim.
''
İyi günler.

değiceğine inancın olmalı telkinlerin işe yarayacağından şüphe etmemelisin

Bu tip telkinlerde genelde en az 3 ay dinlenmesi öneriliyor. Yani üç periyot şeklinde dinlemen gerekiyor. İlk periyotta, eski düşüncelere alternatif düşünceler işleniyor. İkinci periyotta eski düşünceler silinip yenileri hayata geçiriliyor. En sonuncuda ise yeni düşünceler artık yeni inançların oluyor. Kendine fazla yüklenmeden keyfini çıkarak dinlemeye devam et. İnşallah faydasını göreceksin.

Birde değişimden kastımız ne? Değişim şöyle olur arkadaşlar. Yani dışarıya yansıması hayatınıza yansıması şeklinde olur. Mesela hayatından birileri çıkar. Arkadaşlarının sana karşı davranışları değişir. Öncelikle bazı konularda başarısızlıklar yaşarken belki de yeni yetenekler keşfetmeye başlayabilirsin. Hatta semt değiştirmen, iş değiştirmen yada eş değiştirmen olasıdır. Sorarım size ilk bakışta hangisi olumlu bunların. Belki de hiç birisi. Öyleyse, acele etmeden ve sadece telkinleri dinlerim yan gelir yatarım değil. Telkin sadece size güç vermek, kendinize inanmanız amacıyla hazırlanmış ama gayreti elden bırakmayın. Sevgimle

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri