Siteyi bugun gördüm ve benimde bazı konularda kendimi bulmam gerektiginin farkındayım. Mesela kişilik analizi olarak sürekli degişken bir yapıdayım ve bu da beni dengesiz, bi dedigi digerini tutmayan biri yaptı. Hayatımda yapmak istedigim çogu şeyi yarıda bıraktım. Yapmak istemediğim şeyleri de bitirmek için uğraşıyorum(elektronik müh. okuyorum). Elektronik mühendisligine fizigi hiç sevmeyen biri olarak girdim ve zorla kendime sevdirdim. son senemdeyim ve bölümümle alakalı hiçbir şey ilgimi çekmiyo hatta yapmam gerektiginde hep erteliyorum. Şuan gerçekten psikolojik olsun hayatsal olsun çökük bir durumdayım ve bir türlü toparlanamıyorum. Bunun nasıl olcagının cevabını sürekli arıyorum ama bir gün artık bulmalıyım ve kendime gelmeliyim.
Bundan sonraki yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum. Benim gibi olan birileriyle bu konular hakkında konuşmak çok hoşuma gider.
Bundan sonraki yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum. Benim gibi olan birileriyle bu konular hakkında konuşmak çok hoşuma gider.