merhaba forumdaşlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sulmek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sulmek

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
ben dün kayıt yaptırdım.
sizlere bol faydalanmalar diliyorum çalıştığınız konularda.
acil bir ricam var; ego güçlendirici mp3 ü hiç bir yerde bulamıyorum.sayfa kaldırılmış görünüyor.
yardım rica ediyorum.
bir de şunu soracağım; mp3 ler kulaklıkla mı dinlenilecek?
teşekkür ederim.
sulmek

Hoşgeldiniz mutlu paylaşımlar diliyorum. İmzamda yer alan linkler yardımcı olacaktır. Kulaklıkla yada kulaklıksız dinlenebilir.

merhaba sayın Mümin Okan,
mp3 ler için teşekkür ederim.Hepsini indirmedim.
Milyoner zihin yapısını indirmek istediğimde kırmızı alarm veriyor,içeriğinin güvenli olmadığını söylüyor.Neden?
teşekkürler.

Moderatör tarafında düzenlendi:
bu arada isminizi yanlış yazmışım dikkatsizce,özür dilerim.

İçeriklerde bir sıkıntı yok. Virüs programınızı devre dışı bırakıp deneyin.

Aslında normalde ilk gördüğüm konuya bunları yazmak.Muhakkak moderasyonun sayfası vardır.

Forumda sıkıntılar yaşıyorum.Özellikle giriş yaptığımda ismimi göremiyorum.Bazen cevap yazabilmek için tekrar giriş yapmam gerekiyor.Yazdığım yazı gönderilmiş oluyor.Böyle değişik değişik sıkıntılar yaşadım.Bir seferde konuya cevap yazma hakkınız yok gibi bir şey yazmış sonra düzelmişti.

Forumda mı sıkıntı var. Üyeliğimde mi sıkıntı var.Yoksa google chrome sıkıntı veriyor artık bilemiyorum.

Milyoner zihin yapisi ve diger yeni eklenenler ücretli degilmiydi?

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri