Merhaba Arkadaşlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan THŞ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

THŞ

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
İsmim Tuğba.Bir süreden beri kuantum ve reiki ile ilgileniyorum.Hayatımdaki değişiklikleri yavaş yavaş görmeye başladım.Bunun içinde düzenli olarak kodlama ve meditasyon yapmaya devam ediyorum.Ancak daha hızlı sonuç alabileceğim bir yöntem arıyorudum ki dün bu siteyle tanıştım ve ne iyi ettim:)
Şuan benimle birlikte 8 kişi daha telkinlerden yararlanmaya başladı.
Umuyorum ki en kısa zamanda çok iyi sonuçlar almaya başlıyorum.Gelişmelerden herkesi haberdar ederim.
Dünden itibaren ego,suçluluk ve kendine güven telkinlerini dinliyorum.Ancak bilen bir arkadaşımdan yanıt bekiyorum.Telkini açtığım andan itibaren kalbim çok hızlı atmaya başlıyor.Diğer dinleyenlerde de farklı reaksiyonlar var.
Bu normal bir süreç midir?Bikaç gün içinde bu belirtiler geçer mi?
Yanıtlarınızı bekliyorum.
Sevgiyle kalın.

Hoşgeldinn tuba:)
Telkinleri dinlerken farklı şeyler olabilir...
bunlar baaş ağrısı.kabus..yorgunluk...gibi bende en çok baş ağrısı ve kabus görme olmuştu..
ama tabiki geçti başağrısı..
telkinleri dinlediğimde tekrardan kabus görüyorum dün gece yine gördümm..çok korktuumm...
Sevgilerimle..

hoşbulduk gnr:)

yazdıklarını okuduktan sonra biraz daha iyi hissettim kendimi.yanlız olmadığımı biliyorum en azından.ben kabus göreceğimi hiç zannetmiyorum çünkü hayatım boyunca gördüğüm kabus sayısı 3 ü geçmez:)
sadece bu sabah normalden daha yorgun ve gergin uyandım.herhalde bikaç gün içinde bilinçaltım direnmeyi bırakır.

sevgiler..

Aramıza hoşgeldin..Olumlu gelişmeleri paylaşman dileğiyle...Sevgiler..::)

Hoşgeldiniz Tuğba,

Değişim ve gelişimlerinizin çoğalması dileğiyle...

Sevgiler sapkal89

cevaplarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkürler:)

sevgiler..

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri