meraley in günlüğü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan meraley
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

meraley

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
selam bi günlük böyle mi açılır bilemiyorum ama deniyorum eğer yanlış yolda isem lütfen uyarın epey dolaştım ama bulamadım umarım doğrudur. smiliyface

Ynt: meraley in günlüğü

Günlüğün hayırlı olsun Meraley .
Aramız hoş geldin. vien1
Sağlıklı mutlu başarılı günlerdilerim.

Günlüğün hayırlı olsun meraley,
Yaşayacağın gelişmeleri bir bir takip edebileceğin bir yer olacak burası. Tabii benim gibi günü gününe yazma özürlü biri değilsen.. girlhaha
Bu sayfaları, başarı ve mutlulukla, azimle,güzel paylaşımlarla doldurmanı temenni ediyorum..Ve gelişmelerini merakla bekliyorum..
Dileklerini burada öğrenip uyguladıklarınla gerçekleşrireceğini umuyorum...

Sevgiler... kiss3

meraley günlüğün hayırlı olsun, hep güzel gelişmelerini yazman dileklerimle, sevgiler

selam uzun zamandır açamadım ama şimdi burdayım artık çalışmaya başladım evdeyken dünyadan ne kadar kopmuşum onu gördüm çalışmak harika ancak insanlar hep böyle miydi ben mi hep görmezden gelmişim anlamadım herkes diğerinin eksiğini aramakta menfaat hep ön planda birbirini çekiştirenler işini hakkıyla yapmayanlar offffffffffffff ben kimsenin eksiğini görmezdim (kendiminkini hariç) şimdi başkalarının yanlışları hep gözüme batmakta
ablamı aradım dün anlattım insanların birbirine yaptıklarını boşver dedi heryerde aynı
ne can sıkıcı !!!!!!!!!başkalarının problemleri bu kadar üzdü beni bide kendim sorunlu olsam ölürüm heralde üzüntüden !!!!!!!!! işi bırakıp eve kapansam kimseyi görmesem kimseyle konuşmasam yok yok yine kapanmak olmaz durmak yok yine devam

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri