Melodis Happy Birth Day

sanemce

Moderator
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
51
Melodis'im canım
Happy_-_Birthday_Card_.jpg

yeni yaşının umutlarına ışık tutması ve tüm isteklerinin gerçekleşmesi dileğimle kiss3 iyiki doğdun

pastajw8.jpg
hediye.gif

Ynt: Melodis Happy Birth Day

kendi dogum günüm geldi aklıma 1 ay kaldı içimi bi sıkıntı kapladı niyeyse acaba birisi hatırlıycakmı dogum günümü gene unutulucammı yoksa :P
melodis yeni yaşın umutlu ve mutlu olsun saglıcakla yaşa hep mutlu ol nice mutlu yıllara

bigci ' Alıntı:
kendi dogum günüm geldi aklıma 1 ay kaldı içimi bi sıkıntı kapladı niyeyse acaba birisi hatırlıycakmı dogum günümü gene unutulucammı yoksa :P
melodis yeni yaşın umutlu ve mutlu olsun saglıcakla yaşa hep mutlu ol nice mutlu yıllara
bigci ; niye içini sıkıntı kaplıyo?kimse hatırlamazsa demek 789569 biz öldük mü dlckrn .bi ön doğum günü kutlaması yapalım istersen ,belki sıkıntın hafifler ,doğum gününe kadar cilgin897 hismiley smiliyface

begonvil__338.jpg

canım doğum günün kutlu olsun,demek 22 oldun k8908.umarım yeni yaşın tüm dileklerinin anahtarı olur blissy.bu arada bugünü kutlu gün ilan ettim ben kendime cat3500 ,başka bi arkadaşımın da tender45 doğum günü bugün blissy.ne güzel bi gün bugün happy6.iyi ki doğmuşsun,iyi ki aramızdasın.koccaman öpüyorum seni bu günün tadını çıkar derty

0_happy_birthday_purple_emo.gif

pasta6ej5.jpg

Güzel bir melodi kadar güzel kızın doğum gününü en içtendileklerimle kutlarım .Hayay sana gönlünden geçen bütün güzellikleri getirsin .İyki doğdun melodis. kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

iyiki doğdun kardeşim...
nice mutlu, sağlıklı başarı dolu yıllara...

herşey hazır...
pastalar, hediyeler doğum günü sahibi yok... dusun
nerde acaba... 4897
smiliyface
bahar_keman.gif

Melodis'cim iyiki doğdun canım benim.Hayat sana hep beklediklerini almayı,doğru seçimler yapmayı ve doya doya yaşamayı öğretsin.İyiki yanımızdasın canım.Mutlu,huzurlu,sağlıklı nice güzel yaşlara. kiss3

nice yıllara melodisim...ailenle sevdiklerinle bolluk ve bereketle...
HBD-Bouq.gif

sevgiler...
trans-aburst.gif
birthday14.gif

bdaybomb.gif
catwithballoons.gif

ayyyy canlarım benm yaaa nasıl mutlu oldum bilemezsiniz

Sizleri çoooookk seviyorum ben ya kiss3

arkadaşlar var onlarla ilgilenmeliyim agl34

ama hepinize tek tek dönücem wave

melodüsim geciktim kuzum özür dilerim...yeni yaşın kutlu olsun yaradan yolnu kendi nuruyla aydınlatsın.. mlk34 kiss3 kiss3 kiss3

Nice mutlu yıllara.Sağlıklı,huzurlu uzun bir ömrün olsun.

doğum günü kutu olsun:) yeni yaşın sana yeni mutluluk huzur kazanç dolu kapılar açsın.. art56art56

roseod9.gif

hinterdollz10.gif

jjvb3.gif

Yosun denizde saklıdır
Deniz mavide
Mavi gözlerinde
Seni unutmak mümkün mü?

Yağmur bulutta saklıdır
Bulut beyazda
Beyaz gelinde
Seni unutmak mümkün mü?

Buğday başakta saklıdır
Başak sarıda
Sarı saclarında
Seni unutmak mümkün mü?

İyi kiiiii doğdun bitanem..... kiss3

ohhh bi fırsat buldum sonunda yrl78

başlayalım; smil56

sanemce ablam; seni ilk tanıdğım gün sıcaklığını o kadar çok hissettim ki; bu konuyu açmasını istediğim kişiler içinde en baştakilerden biriydin, gördüğümde çok mutlu oldum. çok teşkkür ederim herşey için

bigci; çok teşkkür ederim. bence hiç düşünme hatırlıcak mı yada hatırlamıcak mı diye ben düşünüyordum hatırlamadı ama umrumda değil, boşver biri hatırlamadı diye bu güzel günümü onu düşünerek mafedemem hatılayanında hatırlamayanında canı sağolsun. smiliyface
baris_guvercini_zeytin_dali.jpg

kısmen;çok teşkkür ederim arkadaşım
arkadaşınında doğum gününü en içten dileklerimle kutluyorum evet güzel bi gün dahada güzel olur ...
inş.

2820283lghs11bh0.jpg

Mustang ablam;çok teşkkr güzel dileklerin için ...o senin güzelliğin ablam her daim sürer inş.

guzelsevgili.jpg

Çok teşşkür ederim izumi;

566.jpg

Lier abim teşkkürler dileklerin için...
ev biraz yoğundu abim anca dönebildim siteye smiliyface neyse çıkartırım acısını sen merak etme her daim burdayım zaten cat3500

b-130873-arkada%C5%9F.jpg

redflowers; cnm arkadaşım... sende iyiki varsın hayatımda iyiki o güzel yüreğini tanıdım....yanımda olduğunu bilmek çok güzel bi duygu. k8908

arkadas.jpg

suzzycim; çok teşkkr ederim.... o güzel dileklerin senin hayatındanda hiç eksilmesin ablam...sende iyiki varsın...

gulllbs9.jpg

hayal ablam özür mü olur hiç.... blook ben kendi partime geç kaldım.. utananadam cnm ablam benm sen benm meleğimsin o güzel dileklerin yeter bana...

melek15fd8.gif

banane banane partysmiley bende dogumgününü kutlayıp iyi dilekler gönderecem.dogum günün kutlu olsun hersey sen nasıl istersen öyle olsun kiss3

melodis doğum günün kutlu olsun. yeni yaşın sana mutluluk, huzur, sağlık getirsin.

ulasvf1.jpg

105qa0.gif

Çok teşşkr ederim mümin seninde herşey gönlünce olsun hayatında.... super tender45

dostluk20.jpg

mücevher ablam ;ne diyim senin yerin ayrı bende burda ki herkez gibi çok değerli bi insansın ablam çok mutluyum seni tanıdığım için....

Yosun denizde saklıdır
Deniz mavide
Mavi gözlerinde
Seni unutmak mümkün mü?

Yağmur bulutta saklıdır
Bulut beyazda
Beyaz gelinde
Seni unutmak mümkün mü?

Buğday başakta saklıdır
Başak sarıda
Sarı saclarında
Seni unutmak mümkün mü?

tender45 tender45 tender45

çok güzel ablam ya sanırım aldığım en değerli hediye...

kedi65.jpg

burcu-teken;çok teşkkr ederim ..en güzel dileklerim seninle... kiss3
b-51378-arkada%C5%9F.jpg

aysegülll; çok teşşkrler düşündüğün için ... seninde hayatında tüm dileklerinin gerçekleşmesi umuduyla hoşgeldin partime ...sapkal89 smiliyface

elacanpek_dostluk10023.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri