Melodi Diyarı....

melodiss

New member
11
HD RANK
Reaksiyon puanı
14
evet sanırım artık başlaya bilirim:) bügün 3. günüm çok ilginç hayatımda nerdeyse hiç günlük tutmadım 12-13yaşlarında birkaç çalışmam oldu tabi:) ama annemin bulma ihmimali yüksek olduğu için vazgeçtim ve asıl ilginç olan nokta ise şuan bu yazılarımı birçok insanın isterse rahatlıkla okuyabilecek olması bian annemi tercih ederdim sanki neutrali5:)evet başlayalım dediğim gibi bugün 3. gün hissettiklerim de pek bi fark yok henüz suçlulukla egoyu dinliyorum arada bir depresyon dünde kaldı(new age müziği çok hoşta:))öle baş ağrısı,mide bulanması falan yok suçluluk ağırda gelmiyor geceleri egonun su sesini dinliyorum tlfndan sanırım alışmam zamn alacak sessizlik uyumam için tek şarttı dusun ama sus sesi çok kısık bi haldeyken rahatsız etmiyor.iyi yada kötü bende hiçbir değişikliğin olmaması beni düşündürüyor aslında acaba işe yaramıcak mı dusun ama daha 3.gün ve bu 3 gün boyunca hiç evden çıkmadım. yarın dershanem var belki orda fark ederim bu arada hemen konuya giriyim ben bu sene össye tekrar gircem 2 yıl aradan sonra aslında iktisat öğrencisiyim ama işte naparsın bi istanbul felsefe okucam diye tutturdum gidiyorum hayırlısı b456 ve az kaldı artık kendimi herşeyden soyutlayıp iyice konsantre olmam lazım emb23 annem az önce aynen söyle dedi;artık pc başında saatler geçirmek yok,öle alakasız kitapları okuyup bütün gününü harcamak yok,msn başında muhabbet yok,sinema,cafe,arkadaş gezmeleri yok... sadanim ama arada çaktırmadan sana uğrarım merak etme 44 umarım bu dönemde bu mp3ler bana yardımcı olur.neyse annem yoklamadan gidiyim ben az önce ne dedim ben sana der şimdi neutrali5 e haklı kadın bişey de diyemiyorum .... hadi ii geclr bana iyi çalışmlar hismiley

Ynt: Melodi Diyarı....

hoşgeldin melodi diyarı aramıza alk78

Günlüğüm hayırlı olsun melodiss ama 3. gün çok büyük değişim beklentisi içine girme bence sadece bıkmadan usanmadan dinle sen farketmeden öyleside değişmişoluyorsun ki farkedince yeni haline çoktan alışmış buluyorsun kendini

mutlaka faydasını görürsün hoş geldin aramıza kiss3

teşkkrler arkadaşlar tender45

hala pek değişiklik yok... sadanim tamammm biliyorum çok sabırsızım napiyim bir an önce netice istiyorum utananadam

aslında küçük bişey var konudada belirttiğim gibi gözümün önüne sürekli kötü yaşadıklarım geliyo ama telkinlerin etkisi mi bilmiyorum dusun

suçluluk duygusu telkiniyle alaklı olabilir o gözünün önüne gelenler

ferfecir ' Alıntı:
suçluluk duygusu telkiniyle alaklı olabilir o gözünün önüne gelenler

olabilir. onayi

bu gün 8. gün bekliyorum b456

emb23 emb23 emb23 emb23 emb23 emb23

çok üzgünüm ya emb23 emb23

offfff offff hep beni bulur zaten sigrt56

ne yapsamda hüznümü dağıtsam dusun

agl34

www.resimcity.com_komik_resimler_2.jpg

komik.jpg

komik1.jpg

komik.jpg

50.jpg

buldum sevincli

bence sen bu müziklerden çok şey bekliyorsun.

canın sıkılırsa uyu benim en iyi yaptığım iş:) smiliyface

kamil5 ' Alıntı:
bence sen bu müziklerden çok şey bekliyorsun.

yanlış anladın sen beni ya dusun

yok benim üzüntüm başka.....onu sorun etmiyorum zaten olursa olur olmazsa olmaz ki 1 ay sonra etkisini gösterenler var benim öle kalıcı bi sorunumda yok super

üzüntüm az önce karşılaştığım bi olaydan ötürü bunla alakası yok ttli3

parmağınımı kestin yoksa.

kamil5 ' Alıntı:
parmağınımı kestin yoksa.

allhllhh ne alakası var ya dusun

günlük hayatımda bişey farkettim bu bana hüzün verdi o kadar utananadam

teşkkrler ilgilendiğin için... ama küçük bişy ttli3

bugün gereksizz bir insanla gereksiz bir tartışma yaşadım ve onun söyledikleri baya canımı sıktı ama nedense sinir olmakla birlikte içimden bir ses gülmemi söylüyordu onun sarf ettiği sözlere gülümsemek beni rahatlattı ..

ve ilk işim telkinleri açmak oldu 1-2 gündür aksatıyordurdum bu olaydan sonra sanki sakinleştirici gibi içimden onları dinlemek geldi ve gerçekten kendimi iyi hissettirdi...

teşkkrler telkinlerde emeği geçen herkese...

normal_lale_resimleri_041.jpg

bugün sabah hiç uyanmak gelmedi içimden uyku için değil sanki güne başlamak istemiyordum sadanim fkat ilerleyen saatlerin güzeldi baya eğlendim yani günümü geçirdiğim insanların değerini düşündüm ve iyiki başlamışım bu güne dedim:)

bende hergün diyarımda bir şiirimi paylaymaya kar verdim smiliyface

kendimce birkaç cümle :)

sessizliğim yemin etmiş bi kere ne çare
açmış sonsuzluğa kanatlarını
deli rüzgarı bekliyor
savursun onu ordan oraya
savursunki;
sensizlikte bu sessizliğim yüz bulsun

yine mi hüzün yine mi güz...
yapraklarımı dökerken damla damla
bir his var içimde bilmiyorum ki gerçek mi
yeşerirsin diyor toprak kaygılanma.
13.11.07/22:13

melodicim sende kamilde alemsiniz....komik bir diyalog oluşmuş fark etmeden aranızda... girlhaha

neyse...canım benim... thumbsanim telkinlerin etkisi bilinçaltı direncine göre kişiden kişiye değişiyor...en güzeli geceleri dinlemek...

ben genelde gece uyurken çok kısık sesle dinledim... music45 iş yerinde çalışırken kulaklıkla yapamadım...bazen bilgisayardan açıp dinliyorum işteyken...ama genelde gece çok rahat kimseyi rahatsız etmeden sabaha kadar dinliyordum...

sende o şekilde daha düzenli aksatmadan dinleyebilirsin...sevgiler... mlk34

suzzy ' Alıntı:
melodicim sende kamilde alemsiniz....komik bir diyalog oluşmuş fark etmeden aranızda... girlhaha

neyse...canım benim... thumbsanim telkinlerin etkisi bilinçaltı direncine göre kişiden kişiye değişiyor...en güzeli geceleri dinlemek...

ben genelde gece uyurken çok kısık sesle dinledim... music45 iş yerinde çalışırken kulaklıkla yapamadım...bazen bilgisayardan açıp dinliyorum işteyken...ama genelde gece çok rahat kimseyi rahatsız etmeden sabaha kadar dinliyordum...

sende o şekilde daha düzenli aksatmadan dinleyebilirsin...sevgiler... mlk34

y789 ya sorma garip bi konuşma oldu smiliyface

ya ben gündüzleri dinleyemiyorum ders falan...

ama geceleri kısık sesle kulaklık olmadan dinliyorum

doğa olanlarını sıraya koydum tlfnda sabaha kadar suçlululuk,sınav heycanı,ego,zinde uyanma,erteleme telkinlerini dönüp duruyor ortaya bi karışık yaptım yani blissy

hoş geldin melodis sabırlı olman gerekiyor

teşkkrler serpil aslında sabırlı biriyim ama ne bilim güzel şeyler çabuk olsun istiyorum sanırım:)

benim sabrım kötü şeylereymiş demekki...

belkide bu yüzden güzel olana sabırsızım ya zaten dimi?:)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri