Melek misiniz yoksa Şeytan mı? (test)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan suzzy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Melek misiniz yoksa Şeytan mı? (test)

Melek.. mlk34

Siz yüksek ahlaki değerleriniz ile kesinlikle bir meleksiniz. Tek problem kendinize belirlediğiniz yüksek standartlarda yaşamak için üzerinize koyduğunuz aşırı baskı ve zorluklar.

Hatırlamanız gereken en önemli şey her insanın farklı olduğudur.

Herkes aynı standartlar içinde yaşayamaz ve sizin inancınızdan farklı şekilde yaşayan insanlar her zaman yanlış demek değildir. Tolere etmek de önemli bir erdemdir. dusun

biraz sert bir açıklama olmuş... aa34

suzzy abla teşekkürler paylaşımın için, başta linki görünce çekindim y789 ama kendimi test yapmaktan alamadım

Melek

Siz yüksek ahlaki değerleriniz ile kesinlikle bir meleksiniz. Tek problem kendinize belirlediğiniz yüksek standartlarda yaşamak için üzerinize koyduğunuz aşırı baskı ve zorluklar. Hatırlamanız gereken en önemli şey her insanın farklı olduğudur.

Herkes aynı standartlar içinde yaşayamaz ve sizin inancınızdan farklı şekilde yaşayan insanlar her zaman yanlış demek değildir. Tolere etmek de önemli bir erdemdir.

Melek
Siz yüksek ahlaki değerleriniz ile kesinlikle bir meleksiniz. Tek problem kendinize belirlediğiniz yüksek standartlarda yaşamak için üzerinize koyduğunuz aşırı baskı ve zorluklar. Hatırlamanız gereken en önemli şey her insanın farklı olduğudur. Herkes aynı standartlar içinde yaşayamaz ve sizin inancınızdan farklı şekilde yaşayan insanlar her zaman yanlış demek değildir. Tolere etmek de önemli bir erdemdir.
mlk34 mlk34 y789

mlk34 mişim.

ben zaten bu siteden bi şeytan çıkacağını hiç sanmıyorum super

Ne Melek Ne Şeytan
Siz ne meleksiniz ne de şeytan. Yaşamınızın büyük bir bölümünü bu iki çizgi arasında geçirirsiniz ve arada bir zevklerinize yönelik küçük maceralar yaşamaktan geri kalmazsınız. Herkesin bildiği gibi hepimizin içinde bir parça melek ve şeytan bulunur ama bazıları bir parça daha şeytanlığa yatkınken diğerleri melekliğe yatkındır. Siz ikisinin ortasındasınız y789

blook hah tam bana göre bir seçenek çıktı blook

Ne Melek Ne Şeytan
Siz ne meleksiniz ne de şeytan. Yaşamınızın büyük bir bölümünü bu iki çizgi arasında geçirirsiniz ve arada bir zevklerinize yönelik küçük maceralar yaşamaktan geri kalmazsınız. Herkesin bildiği gibi hepimizin içinde bir parça melek ve şeytan bulunur ama bazıları bir parça daha şeytanlığa yatkınken diğerleri melekliğe yatkındır. Siz ikisinin ortasındasınız

ne melek ne şeytan sen bir cat56

guitar Benim çözmeme hiç gerek yok ben ne olduğumu iyi biliyorum bwahahahhaaaa!
Not: Bunu ben yazmadım! terli345

Melek
Siz yüksek ahlaki değerleriniz ile kesinlikle bir meleksiniz. Tek problem kendinize belirlediğiniz yüksek standartlarda yaşamak için üzerinize koyduğunuz aşırı baskı ve zorluklar. Hatırlamanız gereken en önemli şey her insanın farklı olduğudur. Herkes aynı standartlar içinde yaşayamaz ve sizin inancınızdan farklı şekilde yaşayan insanlar her zaman yanlış demek değildir. Tolere etmek de önemli bir erdemdir.

Ne Melek Ne Şeytan
Siz ne meleksiniz ne de şeytan. Yaşamınızın büyük bir bölümünü bu iki çizgi arasında geçirirsiniz ve arada bir zevklerinize yönelik küçük maceralar yaşamaktan geri kalmazsınız. Herkesin bildiği gibi hepimizin içinde bir parça melek ve şeytan bulunur ama bazıları bir parça daha şeytanlığa yatkınken diğerleri melekliğe yatkındır. Siz ikisinin ortasındasınız

ehuheheh,arada şeytanlığın tutar:),aradada melek gibim kız olurum:),hakkat doğru çıktı:)

hehe hoho şeytanmışım yaw
Şeytan
Siz kesinlikle şeytansınız. Fakat bu sizin kötü bir insan olduğunuz anlamına gelmiyor. En azından dürüst birisiniz, aksi takdirde yukarıda ki sorulara farklı yanıtlar vermiş olurdunuz. Muhtemelen siz hayatı tam olarak yaşadığınızı düşünüyor olabilirsiniz fakat arada bir dışarda sizin kadar şanslı olmayan insanlar olduğunu düşünmek ve sizin yardımınıza ihtiyaçları olabileceğini farketmeniz önemlidir.

Melek

Melekmişim.. Biraz klasik olacak ama, azrail de bir melek değil mi?... smiliyface

Melek
Siz yüksek ahlaki değerleriniz ile kesinlikle bir meleksiniz. Tek problem kendinize belirlediğiniz yüksek standartlarda yaşamak için üzerinize koyduğunuz aşırı baskı ve zorluklar. Hatırlamanız gereken en önemli şey her insanın farklı olduğudur. Herkes aynı standartlar içinde yaşayamaz ve sizin inancınızdan farklı şekilde yaşayan insanlar her zaman yanlış demek değildir. Tolere etmek de önemli bir erdemdir. cat3500

Ne Melek Ne Şeytan
sung66

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri