meditasyon yapmak isteyenlere sesli meditasyonlar

sevgisevgi

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Beki Bisa'dan değişik konularda sesli meditasyonlar.

Arkadaşlar link eklemeyi hem bilmiyorum hem de yasak olup olmadığını bilmiyorum.Ancak google'da 'beki bisadan sesli meditasyonlar' diye arama yaptırırsanız ya da bekibisa.com da meditasyonlar bölümünden bu meditasyonlara ulaşabilirsiniz.

evet, ben baktım süper bi siteymiş çok sağol :)))))

Ama indiremiyorsunuz sitede online kalıp dinlemek lazım keşke indirilse :((((

Rica ederim. İhtiyacı olanlara faydalı olması dileğiyle...

Bunun için bilgisayarınızda indirme programı olması gerekiyor.internet download manager programını bilgisayarınıza yükleyerek indirme yapabilirsiniz.

bende var internet download manager ama herhangi bir şekilde tıklanmıyo farklı kaydet yada başka bi indirme ibaresi göremedim ben ama olsun bi şekilde dinlenir ya yinede çok sağolun :)))

sitedeki herhangi bir meditasyonu açtığında,örneğin dolunay meditasyonu çalmaya başladığında hemen çalan meditasyon üzerinde 'bu müzik dosyasını indir' yazması gerekiyor.buna tıkladığında yükleme başlıyor.

işte malesef öyle bir yazı çıkmıyor sizede çok zahmet verdim ama her neyse ben artık sitede online iken laptopu karşıma alıp öyle dinlerim :))))

sevgisevgi arkadaşım cok teşekürler güzel bir site:))

Meditasyonla ilgilenen arkadaşlara Eckhart Tollenin Şimdinin Gücü Uygulamaları kitabını öneririm meditasyonun özü olan düşünceleri durdurmak ve anı olduğu gibi yaşamakla ilgili uygulamaların ve anlatımların bulunduğu kısa ve öz bir kitap.

Çok teşekkürler, böyle bir Site'den bizi de haberdar ettiniz...

cok tesekkurler meditasyonu cok severim inanilmaz keyif aliyorum. en kisa zamanda uygulayacagim. Emeginize saglik. Sevgilerimle

Güzel paylaşımınız için teşekkürler.

Sevgilerimle. actionsmile

Paylaşım için çok teşekkürler sesli meditasyonlara bayılıyorum:) sizinle bir deneyimimi paylaşmak istiyorum. Sitedeki içinizdeki dişiyi keşfetme meditasyonu merak edip denedim, hayali olarak içimdeki dişiyle tanıştım,gayet iyiydi konuştuk filan onun yanından ayrıldıktan sonra biraz garipleşti birden küçük bir kız çocuğu oldum babamın elimi bırakıp gittiğini hissettim, onu kaybettim ve çok korktum. Düzeltilmesi gereken bir şey var mı burada acaba bilinçaltımda, böyle kalmalı mı, bir şey yapılmalı mı? Bu konuyla ilgili bilgisi ve fikri olan varsa çok sevinirim.

Sevgilerimle:)

ben biraz once meditasyon yaptim inanilmaz keyif aldim. Paylasiminiz icin cok tesekkur ederim. Sevgiyle kalin. isiginiz hep parlasin

Harika bir şey bu her sabah işyerinde yapmak için çaba göstereceğim. teşekkürler

Cevap:Ücretsiz Hipnoz CD'leri

............................

Arkadaslar,

Beki Bisa`nin sitesi ile ilgilenenler icin kucuk bir onerim olacak ya da ilgilenmeyi dusunenlere:)

Sitede `` Ay Takvimi`` adi altinda bir boulm var gun gun, gunun tarihine uygun yapilmasi gereken ( ay sekline, burc acilarina gore) meditasyon konulari mevcut, ben bu siteden sevgili Juger arkadasim sayesinde cok sey ogrendim... Farkindaligim artti ve hergun yapmaya gayret ediyorum... Ayrica kartlar var o kartlara da istedigine tiklayarak o gunun olumlama cumleleri ile karsilasiyorsun... Harika, siddetle oneriyorum hepinize....

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri