- Reaksiyon puanı
- 0
* matrix olayinin hayvanat aleminde gectigi.. neo nun benekli dalmacyali oldugu morph. un bulldog ve trinity nin de icinden /senin gibi oracle i issiz sokaklarda abaza cinler kovalasin/ seklinde bad prayer eden bir siam kedisi nin oldugu ve soyle olaylarin vukat ettigi -
bulldogmorph: bu bildigin dunya hertaraf iseye bilcek itfaye seysilerle buyuk agaclarla dolu bir suru kovalayacak postaci butun yerler kemik saklana bilecek sekilde kazinilable durumda..
bulldogmorph: butun hayvanlar kendi dehalarini kutlamak icin buyuk bir party veriyorduk cunku ai i yaratmistik dalmacyalineo: nasi yaaa!??? -
sempanzetank: simdi egitim alcaksin dalmacyalineo: saga sola yuvarlanmak saga sola yuvarlanmayi mi ogrencem ?? ... cozurt... wow evet evet oturmayi yatmayi iki ayak ustunde durmayi pati ile selam vermeyi hepsini ogrenmek istiyorum ...
dalmacyalineo: olu numarasi yapa biliyorum! bulldogmorph: goster bana
bulldogmorph: sence benim senden daha iyi olu numarasi yapa bilmem benim daha iyi bir actor olmamdan yada gorunusumun dogal olarak bir lese benzemesinden mi kaynaklaniyo boyle bir ortamda ha ???
bullmorph: tank ates cemberinden atlama prog u yukle..
mousemouse: ya basarirsa ?
cakalcypher: ilk seferinde herkes postu yakar!
..bir mekan!
Kaynak: EkşiSozluk
bulldogmorph: bu bildigin dunya hertaraf iseye bilcek itfaye seysilerle buyuk agaclarla dolu bir suru kovalayacak postaci butun yerler kemik saklana bilecek sekilde kazinilable durumda..
bulldogmorph: butun hayvanlar kendi dehalarini kutlamak icin buyuk bir party veriyorduk cunku ai i yaratmistik dalmacyalineo: nasi yaaa!??? -
sempanzetank: simdi egitim alcaksin dalmacyalineo: saga sola yuvarlanmak saga sola yuvarlanmayi mi ogrencem ?? ... cozurt... wow evet evet oturmayi yatmayi iki ayak ustunde durmayi pati ile selam vermeyi hepsini ogrenmek istiyorum ...
dalmacyalineo: olu numarasi yapa biliyorum! bulldogmorph: goster bana
bulldogmorph: sence benim senden daha iyi olu numarasi yapa bilmem benim daha iyi bir actor olmamdan yada gorunusumun dogal olarak bir lese benzemesinden mi kaynaklaniyo boyle bir ortamda ha ???
bullmorph: tank ates cemberinden atlama prog u yukle..
mousemouse: ya basarirsa ?
cakalcypher: ilk seferinde herkes postu yakar!
..bir mekan!
Kaynak: EkşiSozluk