- Reaksiyon puanı
- 0
* Az önce didem Erol, nev, Yavuz seçkin, Nuran sultan ve enbe orkestrasının konuk olduğu. nev'in 5 şarkı çalarak şov yaptığı, gitarı konuşturduğu programdır. gitar nasıl çalınır bu program ders olarak izletilebilir. nev mütevaziliğiyle, adamlığıyla gönüllere hitab etmiştir.
* yukardaki konuklara, didem erol'un ve nuran sultan'ın gögüsleri de dahil edilebilecek programdır.
* dün şöyle bir konuşma geçmiştir programda
kadir çöpdemir: neler yapıyorsunuz?
nuran sultan: veriyorum.
kadir çöpdemir: kime?
nuran sultan: erkeklere.
*kıkırdamalar*
nuran sultan: yani şey ders veriyorum ders hahaha.
* biraz önce izlediğim programda kadir çöpdemir'in ağzından çıkanı kulağının duymadığı, muhabbetin yerlerde süründüğü program.
* bugün beyazit ozturk, acun ilicali ve askin nur yenginin konuk olacağı, müthiş zevkli bir program olacağını tahmin ettiğim program.. zaten kısa olan tarihinin en iyi programı olacak gibi görünüyor..
* dünkü programında, kadir çöpdemir'in var misin yok musun formatı altında yer misin yemez misin diye adlandırdığı bir yarışma ile kopartan program.. kutuları beyaz açtı.. ve yine kopardı..
--spoiler--
acun : 3 diyorum
beyaz : açıyorum acun bey
acun : aç
beyaz : ııı.. acun bey 2. haftadan beri sizden çok pozitif enerji alıyorum..
acun : ...
beyaz : 4 haftadır küçük açıyorum..
--spoiler--
* yukardaki konuklara, didem erol'un ve nuran sultan'ın gögüsleri de dahil edilebilecek programdır.
* dün şöyle bir konuşma geçmiştir programda
kadir çöpdemir: neler yapıyorsunuz?
nuran sultan: veriyorum.
kadir çöpdemir: kime?
nuran sultan: erkeklere.
*kıkırdamalar*
nuran sultan: yani şey ders veriyorum ders hahaha.
* biraz önce izlediğim programda kadir çöpdemir'in ağzından çıkanı kulağının duymadığı, muhabbetin yerlerde süründüğü program.
* bugün beyazit ozturk, acun ilicali ve askin nur yenginin konuk olacağı, müthiş zevkli bir program olacağını tahmin ettiğim program.. zaten kısa olan tarihinin en iyi programı olacak gibi görünüyor..
* dünkü programında, kadir çöpdemir'in var misin yok musun formatı altında yer misin yemez misin diye adlandırdığı bir yarışma ile kopartan program.. kutuları beyaz açtı.. ve yine kopardı..
--spoiler--
acun : 3 diyorum
beyaz : açıyorum acun bey
acun : aç
beyaz : ııı.. acun bey 2. haftadan beri sizden çok pozitif enerji alıyorum..
acun : ...
beyaz : 4 haftadır küçük açıyorum..
--spoiler--