magic the gathering

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
bazı yaratık özellikleri:

flying = haliyle uçan yaratık sadece kendi gibi uçan yaratıklar tarafından blok edilebilir bi de örümcekleri saymassak

trample= bu özelliğe sahip olan yaratığınızın bütün verdiği hasarı yönlendirebilirsiniz bloke edildiğinde karşısındaki yaratığın hitpointini sıfırladıktan sonra artan hasarı karşınızdaki kullanıcıya yönlendirebilirsiniz. bölece bloke edilse bile rakibinizin hitpointini düşürürsünüz

first strike= bu özelliğe sahip olan yaratık önce vurur sonra dayak yer

swampwalk-forestwalk-islandwalk-plainswalk veya mountainwalk= bu özelliğe sahip olan yaratık, eğer saldırdığınız rakibinizde bu basic land varsa, bloke edilemez

treshold= bu özelliğe sahip olan yaratık mezarlığınızda 7 kart varsa gaza gelir bazı yeni özellikler kazanır

cycling= bu özelliğe sahip kartı bedelini ödeyerek elinizden atabilir yeni kart çekebilirsiniz

echo = yaratığı çağırırken ödediğiniz manayı bir diğer turun başında tekrar ödeyebilirsiniz

kicker= bu özelliğe sahip katı çıkarırken mana yerine başka şeyler ödeyebilirsiniz

flash back= bu kart mezara gittiğinde bedelini ödediğinizde geri çağırabilirsiniz

sacrifice = oyundaki kartınızı mezarlığa koyarak karşılığında bazen kart çekersiniz, başka şeyler de olabilir wisards of the coast neler yapmıştır bilinmez !:birçok ingilizce sözcük kullandım kusura bakmayın ama naparsınız kartlar tamamen ingilizce!:

benden bu kadar başka bildiğiniz öaellikler varsa ekleyelim çekinmeyelim

ayrıca rakip varsa bana ulaşsın bi maç yapalım

Kaynak: İtüSözlük

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri