lycee francais charles de gaulle ankara

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
* ankara'daki tek gerçek fransız okulu. anaokul*, ilkokul*, ortaokul* ve lise*den oluşur. fransız eğitim sisteminin acayipliği yüzünden veya sayesinde, sınıf isimleri sırasıyla şöyledir: pm, mm, gm, cp, ce1, ce2, cm1, cm2, 6e, 5e, 4e, 3e, 2e, 1e, te.

'gerçek' oluşunun açıklaması: fransız okulu geçinen tüm okullar, bir şekilde t.c. milli eğitim bakanlığına bağlıdır. lcg ise 'ministère de l'éducation nationale' yani fransız eğitim bakanlığına bağlıdır. böyle bir okul kurma hakkı, fransa'yla birlikte bir kaç ülkeye daha lozan antlasmasıyla verilmiştir yamulmuyorsam.

anaokul ve ilkokul kısımları, fransız büyükelçiliğinin arka bahçesinde, yazanlar sokak'tadır. ortaokul ve lise kısımları ise, eskiden kızılay'daki fransız kültür merkezinde olup, 17 ağustostan sonra, binada deprem tehlikesi olduğu neden gösterilerek sürülmüştür. bir dönem kadar

* kızılay'da bir dersanede, sonra da tanrının unuttuğu yerlerden birinde, oran yakınlarında bir yerde eğitimi sürdürmüştür. ayrıca, kuruluşundan beri ütopik* bir efsane olup, yılan hikayesine dönen kampüs veya otonom bina projesi her yıl geleneksel olarak ertelenmektedir.

anaokul ve ilkokulda her yıl karnaval ve kermes düzenlenir, lise sonlar

* ise parti düzenler, eğlenilip coşulur

* . ortaokulun sonunda, brevet sınavına girilir, diploma alınır. ertesi yıl eğitim dalı seçilir, seçenekler şunlardır: l*, es* ve s*. son iki yıl ise, baccalauréat sınavlarına girilir. ondan sonrası bilinmemektedir, gidenler bir daha dönmemekte, haberleri bile alınmamaktadır...

Kaynak: EkşiSozluk

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri