Merhaba.Bu siteyle uzun zamandır tanışıyorum.Bahsedeceğim sorun yüzünden telkinleri dinleyemiyorum.Hayatım zehir olmuş durumda. ağla2Konuya geçeyim.Anlıyacağınızı sanmıyorum ama bunun için bana önerileri olan olabilir ya da telkin vardır.Yaptığım her iş kusursuz olsun istiyorum, dört dörtlük olsun, en ince ayrıntılara kadar, en ince detaylara kadar mükemmel olsun istiyorum(şunu söyliyim Aklımdan geçenleri yemin ederim ne düşünebilirsiniz, ne hayal edebilirsiniz, ne başka birşey, abartısız söylüyorum)örnek verim mesala (tabi ki bu anlayacağınız şekilde) bir siteye üye olucam bunun için bir tarih belirleyip örneğin; 01.01.2013 saat 02:45 bunun gibi, kitap siparişi veriyorum kitap elime geliyor yırtıp tekrar sipariş veriyorum neden peki? kitabı baştan okumadım diye, telefonuma müzik yüklüyorum silip tekrar yüklüyorum... neden sanatçının ismi, albümü, resmi felan olmalı, yukarıda telkinleri dinleyemiyorum diye yazdım neden peki?telkinleri dinliyorum mesala bir kere olumsuz düşündüm diye bırakıyorum gibi... Daha milyon tane sayabilirim, bunlar anlayabileceğiniz şeyler belki, ya diğerleri... Düşünme, takma falan diyen olabilir ama içim rahat etmiyor elden birşey gelmiyor yaşasanız anlardınız(buraya yazacaklarımı bile önce bir yere yazdım öyle buraya yazıyorum) uzun oldu (ama bu milyondan birkaçı sadece... ) çok özür dilerim konuyu yanlış yere açtıysamda çok özür dilerim.Yardımlarınızı bekliyorum.Hastalık mı benimkisi (doktora git diyicen ama bi iş sahibi olmadan mümkünü yok lütfen anlayın).Hepinize şimdiden ayrı ayrı teşekkür ederim.Sevgi ile Kalın...actionsmile
NOT:Buraya yazdığım sadece hayatımdaki sorunlardan bir tanesiydi.(inanın daha türlü türlü şeyler var çok zor bir hayatım var, yaşamak bile istemiyorum, lütfen beni anlayın.)sad456
NOT:Buraya yazdığım sadece hayatımdaki sorunlardan bir tanesiydi.(inanın daha türlü türlü şeyler var çok zor bir hayatım var, yaşamak bile istemiyorum, lütfen beni anlayın.)sad456