- Reaksiyon puanı
- 1
her şey artık üstüme üstüme geliyor o kadar kötüyüm ki artık. bıktım usandım. doğru bildiğim bütün herşey yalan çıktı tabiri caizse güvendiğim bütün dağlar yıkıldı diyebilirim zaten geçmişten nefret ediyorum. şimdi birde geleceğim üzerinden insanlar planlar yapıyor.. ki bu kişiler en yakınlarınsa yardım alabileceğin dertleşeceğin hiç kimse olmuyor işte gelip bir forma yazabilirsin anca senden sadece susmanı isterler aman birisi duymasın tadımız kaçmasın ben bütün bunlardan bıktım artık hiç bir şey düşünmek istemiyorum yaşım küçük ama hiç bir hayalim yok artık... çünkü hepsi bir kaç gün önce paramparça oldu sinir ve stresten kendimi yedim her tarafıma sivilcelerde çıktı uyuyamıyorum herkesden nefret ediyorum dışarıdakilere sahte bir gülücük ama siz gelin içime bakın ben her şeyden vazgeçtim artık telkinlerde bir işe yaramıyor. problemler bitmiyor ailem sadece takmış bir sus diye tamam ozaman bende susayım sessiz ve ezik gibi davranayım... kendimden bıktım arkadaşlar yardım edin ne yapayım ben artık