Lücid(Açık) Ruya Telkininden Faydalananlar Var Mı?

tolga_mert113

New member
0
HD RANK
Katılım
21 Şubat 2013
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Evet arkadaslar baslıkta belırttığim gibi lucid rüya telkinini alıp faydasını goren var mı gerçekten çok merak ediyorum birde ruya gormeyen birisi yine bu telkinden yararlanabilir mi yani lucid olabilir mi adminler ve arkadaslarim bilgilendirirseniz cok mutlu olurum.
 
Rüya görmeyen insan yoktur. Rüyalarını hatırlamayan insanlar vardır. Rüya telkini kullanmadım ama daha önce lucid rüya için bir ses dosyası dinlemiştim. Ses dalgaları içeren bir dosya idi forumda bulmuştum. İşe yaramıştı onu bir kaç kere dinledim. Rüyalarda netleşme vardı. Sonra kendim devam ettim bir süre rüyalarımı geliştirmek için. Diğer yandan rüya hatırlamaya yönelik yapılabilecek farklı çalışmalar da vardır. Forumda rüyalar ile ilgili başlıklara göz atmanızı tavsiye ederim.

Sevgiler.
 
Lucid rüyanin bir zarari varmi? Gerçeği rüya sanma vb vb gibi
 

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst