Lost Dizisi Terry O Quinn Emmy Ödülü Kazandı!

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Terry O Quinn˜i bildiğimiz gibi Lost˜ta John Locke olarak izliyoruz. Lost un son başarısı John la geldi. Locke a tebrikler¦

Terry O Quinn Outstanding Supporting Actor In A Drama Series yani Drama türündeki en iyi yardımcı erkek oyuncu Emmy ödülünü kazandı. Bu kategoride Micheal Emerson da aday gösterilmişti. Lost un diğer kategorilerdede adaylığı vardı fakat sadece bu daldaki ödül müzeye götürüldü.

İşte Outstanding Supporting Actor In A Drama Series kategorisindeki adaylar:

Grey s Anatomy ¢ ABC ¢ ABC Studios

T.R. Knight as George

Heroes ¢ NBC ¢ Tailwind Productions in association with NBC Universal Television Studio

Masi Oka as Hiro Nakamura

Lost ¢ ABC ¢ ABC Studios

Michael Emerson as Ben

¢ HBO ¢ Chase Films and Brad Grey Television in association with HBO Entertainment

Michael Imperioli as Christopher Moltisanti

Ayrıntılı bilgi için www.lostfan.net ziyaret ediniz

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri