Lost Dizisi Michael Emerson ile Soru Cevap #1

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Katılım
16 Aralık 2008
Mesajlar
145,988
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Soru : Hawai de yaşam nasıl gidiyor?



Michael Emerson : Harika. Sevdiklerimizden ve arkadaşlarımızdan uzaktayız. O yüzden burayı iş yerim olarak düşünüyorum. Bazıları için bir tatil yeri olabilir ama ben sabah güneş doğmadan uyanıp çalışmaya başlıyorum.

Soru : Beni oynamanın en iyi yanı ne?



M.E. : Gerçekten izleyiciye geçen sahneler yazıyorlar. Tiyatrodan televizyona geçtiğimde sahnelerin bu kadar etkili olacağını tahmin etmemiştim. Ama repliklerimiz gerçekten çok iyi yazılıyor. Görünenin dışında, altta çok farklı olaylar dönüyor. O yüzden canlandırması çok zevkli. Ve ayrıca sadık izleyicilerimiz üzerindeki etkiden de çok memnunum.

Soru : Eğer başka bir karakteri oynama şansınız olsa kimi seçerdiniz?



M.E. : Lost da mı? Tanrım, sanırım Desmond ın harika bir hikayesi var. Ve Mr. Eko dan da hep etkilenmişimdir. Allah rahmet eylesin.

Soru : Karakterinizin değişim süreci sizi şaşırttı mı?



M.E. : Önceki sürprizler, mesela diğerlerinin lideri olması daha şaşırtıcıydı. Sonra, bu kadar ilginç bilgi kaynaklarının olması, planlarının ardında başka planlar olması Bunlar da gerçekten şaşırtıcıydı. Ama bunların dışında, Ben karakterinin gelişimi bence mantıklı bir yol çiziyor.

Soru : Eğer uçağın başka bir yere düşme ihtimali olsaydı, neresi olmasını isterdin?



M.E. : New York a düşmesini isterdim.

Soru : Şehir oratmını daha çok seviyorsunuz herhalde.



M.E. : Gece kendi evimde uyuyabilirdim.

Soru : Şehir içinde geçen Flashback leri daha çok seviyorsunuz o zaman



M.E. : Ya da Flashforward ları. Evet, seviyorum, bir değişiklik oluyor. En iyi yanı da bir süreliğine temiz oluyorum. Ve yaralanmamış oluyorum Makyaj olayı çok zor, biliyorsunuz. O yaralar, kanlar Bir süredir takım elbise giydiğim için kendimi daha iyi hissediyorum

AYLIN HASTAOGLU



Ayrıntılı bilgi için www.lostfan.net ziyaret ediniz
 

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst