- Reaksiyon puanı
- 1
Patlama anında Mikhail'in, bir el bombası var ve charlie yi öldürmek için çekmeye karar verir bu olurken , Charlie eline birşeyler yazıyordu ve desmond' un kapı penceresinde yüzünü görüyorduk her ne kadar charlie yazarken zorlansada penny' nin botu olmadığını desmond' a söyleyebildi. Aşağıda charlie ile ilgili bir çok detayı sizlerle paylaştık görmek için
Charlie' nin claire e notu(en muhteşem Hitler)
Aşağıdaki resimlerde Charlie hayatındaki en muhteşem 5 anı yazıyordu. Bir taneside claire ile tanıştığını sahneydi
Kendimi ilk kez radyoda duyduğum zaman
Babamın butlins' te bana yüzmeyi öğretmesi
Liam' ın yüzüğü bana verdiği noel
Covent garden' ın dışarısında bana kahraman olduğumu söyleyen kadın
Seninle tanıştığım gece
Charlie' nin gitarı
Dakikalar önce ben burdaydım
Hieronymus
Charlie' nin orta adı?
Sol köşede kameraman saklanamamış. Bu sahneyi sezon 3 bölüm 21 de görebilirsiniz.
Charlie ile nadia' nın tanışması (en muhteşem hitler)
Charlie nin flashbackleri boyunca , onu gitarını çalarken , yağmurdan kaçmaya çalışırken köşenin etrafındaki kavgayı işitirken ve bir kadının soyulduğunu görürken görebilirsiniz.
Onu korkusundan uzak tutmak için gitarıyla vurmasını sağlar,işte o nadia dır Sayid'in önceki çocukluk arkadaşı ve uzun kayıp sevgilisidir.
Kahraman charlie
Ayrıntılı bilgi için www.lostfan.net ziyaret ediniz
Charlie' nin claire e notu(en muhteşem Hitler)
Aşağıdaki resimlerde Charlie hayatındaki en muhteşem 5 anı yazıyordu. Bir taneside claire ile tanıştığını sahneydi
Kendimi ilk kez radyoda duyduğum zaman
Babamın butlins' te bana yüzmeyi öğretmesi
Liam' ın yüzüğü bana verdiği noel
Covent garden' ın dışarısında bana kahraman olduğumu söyleyen kadın
Seninle tanıştığım gece
Charlie' nin gitarı
Dakikalar önce ben burdaydım
Hieronymus
Charlie' nin orta adı?
Sol köşede kameraman saklanamamış. Bu sahneyi sezon 3 bölüm 21 de görebilirsiniz.
Charlie ile nadia' nın tanışması (en muhteşem hitler)
Charlie nin flashbackleri boyunca , onu gitarını çalarken , yağmurdan kaçmaya çalışırken köşenin etrafındaki kavgayı işitirken ve bir kadının soyulduğunu görürken görebilirsiniz.
Onu korkusundan uzak tutmak için gitarıyla vurmasını sağlar,işte o nadia dır Sayid'in önceki çocukluk arkadaşı ve uzun kayıp sevgilisidir.
Kahraman charlie
Ayrıntılı bilgi için www.lostfan.net ziyaret ediniz