Listete yeni telkin ekleme hakkında birkaç sorum var ?

imported_Angel

New member
9
HD RANK
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar ben yaklaşık 3 aydır telkin dinliyorum..
ve her yeni telkini 2 hafta arayla 1 tane olarak ekliyorum...
mesela ego ve suçluluk aşamasından sonra yeni bir telkin ekledim
yeni telkin 2. haftasını doldurduktan sonra başka yeni bir telkin ekledim böyle böyle gidiyorum..2 haftada 1 er 1 er ekliyorum...

bu sistem doğru mu ? yani en sağlıklısı bu şekilde mi ?

yeni telkinimi dinleyeli 2. hafta dolmak üzere ve başka telkin ekleyeceğim
ancak önceliğim konusunda karar veremiyorum....kilo verme ve sosyallik arttrıcı eklemek istiyorum....bu sefer sistemimde değişiklik yapıp listeme 1 telkin eklemek yerine 2 telkini de birden eklesem olur mu ? 2 si de acele lazım çünkü....

siz ne kadar sürede kaç tane yeni telkin ekliyorsunuz ?

bu konuyu bende merak ediyorum. 1 haftadır suçluluk ego ve mutluluk dinliyorum acaba 1. aydan sonra elimdeki 10 telkini birden dinlemeye başlasam nasıl bişey olurr??

Eğer baş ağrısı olmuyorsa ilk haftadan itibaren telkinleri arttirabilirsiniz.Mesela benim listemde kendime özel yaptığım 35 telkin vardır.Teker teker arttırmak gerekmiyor.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri