kyle xy 02x1: the prophet

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
1469

kyle xyEvet, kyle XY 2.sezon başladı. Şimdi de ilk özetimizi sunuyoruz efendim.

dikkat, bundan sonrası 1.sezon 10. bölüm ve 2.sezon 1. bölüm hakkında spoiler içerir! izlemediyseniz burada duralım lütfen.

1. Sezon 10. Bölüm: (Endgame)

birinci sezon finalinde kyle -matt dallas- sonunda bir sekilde kendinin bir seylerin deneyleri oldugunu ve kim ne sekilde ne icin oldugunu arastirmasindaydi. fakat bunu yapan kisilerin arkasi buyuk oldugu icin, bu deneyi baslatip sonra -2nci sezonda ortaya cikicak kisi- bir sekilde ortadan kaybolup, gizliden kyle guvenlik gorevlisine -tom foss- izletiyor ve olaylardan uzak durmasini yoksa ailesine -yasadigi Tragerlar ailesi- kotuluk gelecegini soyluyor.

Kaynak:22dakika

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri