Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
valla benim hayalimdi yani çamaşır asmakta nefret eden biri olarak vestel kurutmalı makine yapmış,ilk alınacaklar listeme girmiş asmadan gelicem asmadan
Eski sevgili nasıl unutulur - YouTube
Bu da benden olsun. Bir kaç kişinin cevabı hoşuma gitti "Neden unutayım ki? " Bence de öyle, yeni yarınlara yeniden. O da kalsın hayatın bir köşesinde acı tatlı bir hatıra olarak
Çocuklara tüm şekerlerini yedik şakası! - YouTube
Bütün şekerlerinizi yedik şakası))
Fakat çocukların kendilerini ifade Şekillerine bayıldım. Bizde olsa "kapa çeneni, sen kendini ne sanıyosun? Haddini bil." İşte bizden ki çocuk eğitimi. Evleneceğin kişiye ben karar vereyim, gideceğin okula, seçeceğin mesleğe, giyeceğim kıyafete, yiyeceğin yemeğe, çocuğunun ismine bile. Hatta beğenmezsem eşini boşanmak zorundasın. Ne yazık! Bunu bizler değiştirmeliyiz.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.