Kurnaz tilki

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Kurnaz tilki,horozun tüneğinin yanına gelerek onu çağırmış :”Hey horoz kardeş neden dostça bir sohbet etmek için yanıma buraya gelmiyorsun?”
“Hayır” demiş horoz.”Eminim böyle bir şey yaparsam beni yersin”
Tilki:”Ah sevgili dostum emin ol ki bunu yapmayacağım.Hem duymadın mı?Artık herkes barış içinde yaşamaya karar verdi.”
“Öyle mi?”demiş horoz aklına gelen şeyi belli etmeyerek.Kafasını kaldırarak uzaktan yaklaşan birşeye bakıyormuş gibi yapmış.Bunun üzerine tilki tedirgin bir ifadeyle:
“Nereye bakıyorsun sen öyle?” diye sormuş.

Horoz:
“Şey, galiba aç av köpeği bu tarafa doğru yaklaşıyor”
Tilki bunu duyar duymaz arkasını dönmüş ve koşar adım kaçmaya başlamış.”Geri dön ” diye bağırmış horoz.”Neden kaçıyorsun?Artık herkesin barış içinde yaşayacağını söylememiş miydin?”
Tilki kaçarken:
“Evet ama bu haberi onlar henüz duymamış olabilir ”…

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri