kuantum düşünce olumlamaları deneyimler...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan insirah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

insirah

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Kuantum düşünce olumlamasının sırrını çözüp hayatına geçirmiş olan arkadaşlar tecrübelerimizi ve yaptığımız olumlamaları burada paylaşalım mı?
Sırrı henüz çözmedim ama girlhaha anladığım kadarıyla, Ben başlayayım; geçmişte benim için gerçekten imkansız(!)(literatürümde imkansız diye bir şey yok bu arada) gibi GÖRÜNEN, çok arzuladığım bir seminer vardı. Henüz İstanbul a gitmek bile hayal iken, Olumlamam şöyleydi; "İstanbulda .................... ın vermiş olduğu seminere katılıyorum, anlattıklarından nasipleniyorum.Ne kadar güzel,Allahım sana şükürler olsun."
Bir yıl sonra;
İstanbuldan aşkım biriciğim ile görev yaptığım Türkiyenin bir köşesinde tanışıp, sonrasında da evlendim. İstanbul artık hayal değil gerçekti. Ve bu yaz o bahsettiğim seminere katıldım, yeterli sayıda katılımcı sağlanamadı ancak birebir o seminer bana nasip oldu.

Not: Böyle bir konuya rastlamadım, çeşitli deneyimler var ama olumlamaların toplu halde yer aldığı bir konuya rastlamadım, ama eğer açmış olduğum konu, önceden mevcutsa lütfen uyarın :)

Ynt: kuantum düşünce olumlamaları deneyimler...

kuantum olumlamayla ilgili bazı çarpıcı sözler.

İçimizde olan şey dışımızdaki olacak şeyi yaratır!

Çerçeği biz yaratırız;bizler gerçek üreten makineleriz ve gerçeğin sonuçlarını daima biz yaratırız

Bilincim benim olasılığımdır.Ben kendi gerçeğimi yaratırım

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri