Kuantum düşünce Muhabbet Kralı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan house
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

house

New member
4
HD RANK
Reaksiyon puanı
4

KUANTUM DÜŞÜNCE TEKNİĞİ ŞU AN OKAN BAYÜLGEN'İN MUHABBET KRALI PROGRAMINDA TARTIŞILIYOR, BİLİM ADAMLARI, R.ŞANAL GÜNSELİ VE METİN KİRAZ EŞLİĞİNDE OLDUKÇA İLGİNÇ TAVSİYE EDERİM ARKADAŞLAR İZLEYİN :)
ŞANAL GÜNSELİ TEK KALDI DİĞERLERİ KAFAYA ALIYORLARsevincli

KUANTUM DÜŞÜNCE TEKNİĞİ ŞU AN OKAN BAYÜLGEN'İN MUHABBET KRALI PROGRAMINDA TARTIŞILIYOR, BİLİM ADAMLARI, R.ŞANAL GÜNSELİ VE METİN KİRAZ EŞLİĞİNDE OLDUKÇA İLGİNÇ TAVSİYE EDERİM ARKADAŞLAR İZLEYİN :)
ŞANAL GÜNSELİ TEK KALDI DİĞERLERİ KAFAYA ALIYORLARsevincli
merak ettim nasil izleyebilirim yardimci olurmusun?

çok geç gördüm mesajını blue jaloon kusura bakma kanal d'de idi ama maşallah kuantum düşünceden başka herşeyi konuştular şanal beyi hiç konuşturmadılar çok şey kaybetmedin yani! sinir oldum gene dalga konusu olduk

valla dalga konusu olacagımız bişey yok bizim bunları deneyerek kaybedecegimiz bişeyde yok ama eger dogruysa yaptıklarımız ki ben inanıyorum buna onlar çok şey kaybediyo

valla dalga konusu olacagımız bişey yok bizim bunları deneyerek kaybedecegimiz bişeyde yok ama eger dogruysa yaptıklarımız ki ben inanıyorum buna onlar çok şey kaybediyo

evet çok haklısın benim tek sinir olduğum nokta insanların saygı duymaması ayrıca programa çıkardığı konukların yani kişisel gelişimle alakalı olanların hiç konuşturulmaması valla telefon düşse açıp konuşacaktım adam kuantum düşünce sistemi diyor ötekiler paso fizik dersi verdi ya, çıldıracaktım nerdeyse 4 'e kadar oturdum şanal günseli veya metin kiraz konuşurmu diye tık yok laf ettirmediler adamlara, oscarın bile başını kaçırdım yaw :) hatta bi kadın bağlandı hastalığını kuantum düşünce ile yendiğini anlattı kadınada deli gözüyle baktılar bilim adamları bizim yaayarımıza çalışıyolar biliyorum ama bazen sinir oluyorum onlara :) hani birde şeye sevinmiştim uzun zamandır şu okan muhabbet kralında bu konuyu işlese şanal beyi çıkarsa diye tam çekim yasası tuttu programı çektim ama içerik kötüydü malesefsevincli

bu ülkede böyle kardeşim adamlar kendileri için bişey yapmıyolar yapanada mani oluyolar okan bayülgeni severim bi çok konuda insanları uyarıyo gelişmeleri için ama insanlar bırak kendi gelişimlerini dedigin gibi yapanlarada deli gözüyle bakıyolar ama durum böyle olunca einstain ın aklıma gelmesi benim onlara gülmemi saglıyo onada deli demişlerdi adam şimdi dünyanın en zeki insanlarından birisi olarak görülüyo bırak görmesin içindeki seni kimse emin ol günü geldiginde sadece saygı duyacaklar

bu ülkede böyle kardeşim adamlar kendileri için bişey yapmıyolar yapanada mani oluyolar okan bayülgeni severim bi çok konuda insanları uyarıyo gelişmeleri için ama insanlar bırak kendi gelişimlerini dedigin gibi yapanlarada deli gözüyle bakıyolar ama durum böyle olunca einstain ın aklıma gelmesi benim onlara gülmemi saglıyo onada deli demişlerdi adam şimdi dünyanın en zeki insanlarından birisi olarak görülüyo bırak görmesin içindeki seni kimse emin ol günü geldiginde sadece saygı duyacaklar
doğru zaten ben şunu öğrendim birşey eğer eleştiriliyosa doğru yapıyoruz demektir herzaman geçerli değil tabi ama dünyada seninde dediğin gibi pek çok örnek var einsteinda aptaldı sözde okuldan atıldı ama..... :) ya da farklı olmayı seçen insanlar hep yargılandı daha sonra başarıları karşısında eğildi herkes...ben artık eleştirilince hoşlanmaya başladım doğru yoldayım diye, şimdiye kadar dayatılanları yaptıkta ne geçti elimize? okan bayülgen ise Allah için saygılı davrandıda sözde bilim insanları rahatsız oldu...gerçi okan'ın daha önce, önce çevrene sonra evrene ver diyerek dalga geçişinide unutmadım hani :))) herneyse sevgili dostlar öyleyse tam yol ileriiiiiiii :) yaşasın kuantum düşünce :)
sevincli

sanki yeryüzü laboratuvar, doğadaki her şey de denek...Dene dur, eğer aynı koşullarda defalarca aynı sonuca ulaşmışsanız alın size bilimsel gerçeklik..Hayat bu kadar kolay formülüze ediliyorsa ve siz evrenle , insanla ilgili bi yığın bilinmezi kafanızda çözmüşseniz diyeceğim bişey yok..:)) Sorular sorup, cevaplara ulaşmak isteyenlere oldukça Bilimsel(!) önyargıyla nanik yapan bilim adamlarına sadece gülüyorum:))) En çok güldüğüm şey de Okan'ın Kiraz'ın fizik ötesi varlıklardan bahsettiği an " Aman hocam bi de ruh çağırırsak program tadından yenmez" şeklinde yorumu oldu:))

sanki yeryüzü laboratuvar, doğadaki her şey de denek...Dene dur, eğer aynı koşullarda defalarca aynı sonuca ulaşmışsanız alın size bilimsel gerçeklik..Hayat bu kadar kolay formülüze ediliyorsa ve siz evrenle , insanla ilgili bi yığın bilinmezi kafanızda çözmüşseniz diyeceğim bişey yok..:)) Sorular sorup, cevaplara ulaşmak isteyenlere oldukça Bilimsel(!) önyargıyla nanik yapan bilim adamlarına sadece gülüyorum:))) En çok güldüğüm şey de Okan'ın Kiraz'ın fizik ötesi varlıklardan bahsettiği an " Aman hocam bi de ruh çağırırsak program tadından yenmez" şeklinde yorumu oldu:))

evet dimi ya? bende çok güldüm ona....sevincli

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri