Kremali Kek ve Gazoz

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan defduru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

defduru

New member
3
HD RANK
Katılım
13 Ocak 2008
Mesajlar
400
Reaksiyon puanı
8
Puanları
0
Yaş
54
Kucuk cocuk Tanri ile bulusmak istedi. Tanri'nin yasadigi yere ulasmak icin uzun bir yolculuk yapacagini bildiginden, cantasinin icine kremali kek ve gazoz siselerini doldurdu ve yola koyuldu.
Uc blok ilerledikten sonra yaslica bir adama rastladi. Adam bankta oturmus guvercinleri besliyordu. Cocuk yasli adamin yanina oturdu ve cantasini acti. Cantadan icecegini almak uzere iken adamin da ac olabilecegini dusunerek ona kremali kekinden verdi.

Adam tesekkurle kabul etti ve cocuga gulumsedi. Gulumsemesi o kadar ictendi ki cocuk bunu bir kez daha gorebilmek icin ona tekrar gazoz ikram etti.
Adam yeniden ona gulumsedi. Cocuk cok mutlu oldu. Tum ogleden sonrayi orada yiyerek ve gulumseyerek ama tek kelime etmeden gecirdiler.

Hava kararmaya baslayica, cocuk ne kadar yorgun oldugunu fark etti ve gitmek icin kalkti.
Fakat birkac adim attiktan sonra kosarak geri dondu ve adama sarildi. Adam ona en guzel gulumsemesi ile cevap verdi.

Cocuk evinin kapisini actiktan bir sure sonra annesi yuzundeki neseyi farketti. Annesi:
- seni bu kadar mutlu edecek ne yaptin bugun?
diye sordu.

-Tanri ile ogle yemegindeydim
diye cevapladi.ve annesi cevap vermeden ekledi.
-Biliyor musun, Tanri gordugum en guzel gulumsemeye sahip.

Bu arada, yasli adam da isik sacan bir nese ile evine dondu. Oglu saskinlik icerisinde yuzundeki
huzuru gorunce sordu,
- Baba seni bu kadar mutlu edecek ne yaptin bugun?
-Parkta Tanri ile kremali kek yedim
diye cevapladi. Ve oglu cevap vermeden ekledi
- Biliyor musun, bekledigimden daha gencmis

Cogunlukla kucuk bir dokunusun gucunu, nazik bir sozun, ilgiyle dinleyen bir kulagin, icten bir komplimanin veya kucuk bir deger verici davranisin gucunu kucumseriz ki bunlar tum hayati degistirme potansiyeline sahiptirler. Insanlar bir sebepten dolayi, bir sureligine ya da omurboyu hayatimiza girerler. Hepsine esit sekilde sarilin.

YAZARI BİLİNMİYOR ..
 
çok saolun.
teşekkürler.
 
çoookk şirin bir hikaye! çok teşekkürler...
 
çok güzel bir hikaye teşekkürler
 
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst