Korkuyorum

Lorennao7

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Merhaba adım bilge. Gerçekten kaderle karşıma cıktı bu site. Sitenizde uzun bir araştırma yaptım ama benden başka kimsede olmadı heralde.
Kendine güven ve mutlu olmak telkinlerini indirdim ve yaklaşık 6 saattir dinliyorum yanlız telkinler beni korkutuyor özellikle kendine güven klasik müzik olan telkin gerçekten ürkütüyor içim bir garip oluyor. Sebebini yazarsanız sevinirim.

Merhabalar Bilge;

Yanımıza hoşgeldiniz..

Öncelikle Ego Güçlendirici ve Suçluluk telkinleri ile başlamanızı öneririm..Yanında mutluluk telkini de dinleyebilirsiniz..Kendine Güven telkinini daha sonra listenize eklemelisiniz..Rehber bölümünde nasıl dinleyeceğinize dair açıklmalar mevcuttur..İnceleyebilirsiniz..

Sevgiler..

Gece onları indirdim uyurken dinledim. ama hala içimi bir garip yapıyorlar.

Selamlar,
Dinlediğin telkinlerin içerik metinlerini sindirerek okursan seni korkutanın ne olduğunu anlayabilir ve bu korkunla yüzleşerek onu ifade edebilirsin.
Böylece korkunu bastırmak yerine yaşamış ve akışı normale döndürmüş olacaksın..

Sevgiler MERT.

Merhaba adım bilge. Gerçekten kaderle karşıma cıktı bu site. Sitenizde uzun bir araştırma yaptım ama benden başka kimsede olmadı heralde.
Kendine güven ve mutlu olmak telkinlerini indirdim ve yaklaşık 6 saattir dinliyorum yanlız telkinler beni korkutuyor özellikle kendine güven klasik müzik olan telkin gerçekten ürkütüyor içim bir garip oluyor. Sebebini yazarsanız sevinirim.

Teşekkürler. Deneyeceğim .

kimisinde bunalım hali oluyor kimisinde de böyle bir etki oluyormuş demek ki.merak etme gelip geçer...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri