- Reaksiyon puanı
- 0
Mrb arkadaşlar ben geçen sene Nisan ayında konsantrasyon ile ilgili subliminal mesaj satın aldım Banu Gökçülün hazırlamış olduğu.Yaklaşık 60 gün dinledikten sonra başımda ağrılar oluştu daha sonra kendimde farklı haller oldu çok geçmeden göğsümde ağrı oldu daha sonra vücuduma yayıldı ağrılar boyun düzelmesinden kaynaklı kas ağrıları olabileceğini söylediler zamanla düzeldi gibi oldu ancak bu seferde karın ağrısı oldu iltihab kaptığımı öğrendim iltihap geçtikten sonra boğaz yollarımda iltihap oluştu şunu da söyleyeyim ben genelde zararlı yiyecek ve içeceklerden de uzak dururum.Neyse boğazımdaki iltihap geçmesine rağmen karın ağrılarım devam etti daha sonrada b12 eksikliği çıktı iğnelerimi vuruldum düzenli bir şekilde 1ay b12 düzeldi ancak 1 ay içinde hızlı bir şekilde düşmeye başladı doktora gittim bunun normal olmadığını zamanla düzeleceğini söyledi bi de yediklerimi hazmedemeğim için vücut yiyeceklerden vitamin almıyormuş sindirim sistemimde sorun olabilirmiş demek istediğim şu ne olduysa o konsantrasyon subliminal mesajı dinledikten sonra oldu sizce bundan kaynaklanmadı mümkün mü?