koalaya oral yaptıran erkek

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
ek: üstüme kaldığını aylar sonra farkettim. bu haliyle hayvansever gibi dursam da açıklamakta fayda var: başlığı açan kişi papatyaya konan sevgi kelebeğiydi ve ayrıntılarıyla anlatmıştı olayı. yok şimdi aramızda.

öncelikle koala, tüm sevimliliğine rağmen insancıl bir canlı değildir. otobur diye geçinmesine rağmen, bu zararsız olduğu anlamına gelmez. özellikle insanlar arasında psikopata bağlarlar. dolayısıyla idealar dünyasında koalaya oral yaptırmak mümkün gözükse de gerçek hayatta işler değişir. özetle koala dalda durduğu gibi durmaz.

aynı zamanda okaliptüs ağacına tırmanmayı bilen erkektir.

koala kuyruk sallamamış olsa bu işe hiç girişmemiş olacak erkek.

ayrıca

episode 1

episode 2

episode 3

episode 4

episode 5

episode 6

episode finale

oh be

neşem yerine geldi

şiddetle muhtemeldir ki günlük yaşamında kimseler tarafından farkedilmeyen,hatta belki hor görülen,bu yüzden sanal alemde ilgi çekerek tatmin olmaya çalışan,ilgi çekeyim birileri benim farkıma varsın da nasıl olursa olsun zihniyetindeki arı vızıldaması.

Kaynak: İtüSözlük

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri