Kişisel Gelişimde ve tüm hayatımızda rehberimiz Hz.Muhammed Aleyhisselam

dost78

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Web sitesi
www.gelisimdunyasi.com
KİŞİSEL GELİŞİMİN ZİRVESİNDE OLAN VE HAYATIMIZIN HER ANINDA BİZE ÖRNEK OLAN SEVGİLİ PEYGAMBERİMİZİN HAYATI:

Hazret-i Muhammed Aleyhisselam
Yazar: Ömer ÖNGÜT
hmas.jpg

744 sayfa

Âlemlere rahmet olarak gönderilen son peygamber Hazret-i Muhammed -s.a.v- Efendimiz'in hayat-ı saâdetleri bütün safhaları ile en ince teferruatına kadar tesbit edilmiş, sağlam senetlerle günümüze kadar ulaşmıştır. Her anı bizim için bir rehber ve rahmet olan bu ulvî hayat bu eserde...

Bu eser, Pakistan Devleti tarafından 1997 yılında düzenlenen Dünya Sîret yarışmasında birincilik ödülüne layık görülmüş ve Muhterem Müellif'e bir liyakat belgesi verilmiştir.

“O Hakk’ın nurudur
İlim-irfan kaynağıdır.
Hakk’tır onun özü
Hakk’tan gelir onun sözü.”

Ynt: Kişisel Gelişimde ve tüm hayatımızda rehberimiz

dost78 eğer buraya hz. MUHAMMED efendimizle ilgili bikaç şey yazsaydın okurduk hiçkimse o yüce zatı tanımak için kaynak sıkıntısı çektiğini iddia edemez amacın kitabın ve müellifinin reklamını yapmak gibi geldi bana

Ynt: Kişisel Gelişimde ve tüm hayatımızda rehberimiz

abdurrahman ' Alıntı:
dost78 eğer buraya hz. MUHAMMED efendimizle ilgili bikaç şey yazsaydın okurduk hiçkimse o yüce zatı tanımak için kaynak sıkıntısı çektiğini iddia edemez amacın kitabın ve müellifinin reklamını yapmak gibi geldi bana

Bu bölüm kitap tanıtım bölümü olduğu için kitabın tanıtımını yaptım

Ynt: Kişisel Gelişimde ve tüm hayatımızda rehberimiz Hz.Muhammed Aleyhisselam

abdurrahman ' Alıntı:
aynı şeyi bende düşündüm.Tv'lerdeki reklamlara benzemiş.tanıtırken bir kaç cümlede siz ekleseydiniz

Hakkınızı helal edin sevgili kardeşler,amacım reklam değildi bu kitabı daha önce okumuştum ve çok istifade etmiştim,paylaşmak için yazdım,kendimden birşeyler katmak istemedim,direk size kitabı referans gösterdim,fakat sanırım yanlış anlaşıldı,uyarılarınız için teşekkürler

ben necip fazil kisakürekden cöle inan nur okumustum ilk okumada anlyiamadim birdaha okudum sonra arakdaslardan yardim aldim ... Hz. Muhammed in hayatini marting lings den okudum ...sirada ders kitabalrimin disinde 27 okunacak kitabim var bu kitabida liseteye alirim isnallah utananadam

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri