kırık dökük

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mhs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

mhs

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle herkese burdan selamlar..Site sahibinede böyle faydalı bir iş yaptıkları için ayrıca tşk ederim. 2 gündür siteyi takip ediyorum tesadüfen çıktı önüme zaten böyle bir şeye ihtiyacım vardı açıkçası...Ancak 2 gündür siteyi gezmekten kendimi alıkoyamıyorum.Gerçekten çok faydalı şeyler gördüm ve üye olmaya karar verdim.
Sitede ilk gezindiğim gün verdiğiniz "suçluluk duygusu" mp3 ünü telefona attım sabaha kadar su sesiyle mışıl mışıl yatmışım. ki ben yıllardır uyku problemi yaşayan,kafasını yastığa koyarken geçmişi sürekli düşünen,saatlerce kıvranan hatta bazen 1 paket sigara bitirdiğim gecelerin olduğu biriyim.Ancak bu mp3 doğrusu beni uyuttu.Hatta rüyalarımın birçoğunu hatırlamaz sürekli de karmaşık rüyalar görürdüm.O günün sabahı güzel bir rüya ile uyandım.Sadece bu kadar...Eminim ki bana ve herkese faydası dokunacak...

Hoşgeldiniz keyifli forumlar diliyorum.

Hoşgeldiniz kırık dökük. Ben de sizin gibi çok yeniyim.

Yanımıza hoşgeldiniz.

Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle.

Sevgiler. actionsmile

bende yeniyim ben de en güzel zinde uyanma içimi rahatlatmıştı o kuş sesleriyle sanki olmayı istediğim yerde hissediyorum kendimi...

fakat suçluluk beni iyice fena yaptı 4. günde yüzümde sivilceler lekeler çıkmaya başladı stresim , aceleliliğim tavan yaptı bir de her yere yetişme telaşından masam yarım kalan evraklarla dolu içim tir titriyor korkmuş bir ceylan misali üstüne de konsantrasyon bozukluğu 4897

forumları inceledim yalnız değil mişim y789 ısrarlıyım kendimi yine eskisi gibi özgür bırakacağım ve suçlamayı bırakıp sımsıkı sarılacağım...music45

Hoş geldiniz , dilerim daha nice güzel gelişimlerinize tanık oluruz , sevgiyle kalın...

bakıyorum da buradaki herkes gayet sıcak. herkese sevgilerimi saygılarımı sunuyorum...

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri