Kilo Verme Güven New Age

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Kilo Verme Güven New Age Telkinini Bu Linkten Sağa Tıklayıp Hedefi Farklı Kaydet Diyerek Yükleyebilirsiniz.

New Age Telkinler Telif Sorunu Olabileceği İçin Kaldırılmıştır

bu muzik bugune kadar duydugum en guzel muziklerden biri..
new age versiyonlarini dinliyorum zaten telkinlerin ama bu super :)
sirf muzigin askina kilo verme konusunda kendine acaip guvenen biri olup cikacagim :)
ama onemli olan icraat sanirim :)
Atakan Bey, bu muzik kime ait gibi detayli bilgilere sahipseniz ve paylasirsaniz cok memnun olurum.
tesekkurler...

Banada bir üyemiz göndermişti yükledim ancak detaylı olarak ismini bilemiyorum.Bencede new age tarzi güzel.
Ben en çok şu kizilderili gibi olan var ya hayyuu falan diyor onu seviyorum blissy

bu kilo verme(ada) ile kilo verme(güven) arasındaki fark nedir?

İçerikleri farklı...
Farklı uzmanlar tarafından yazılmış scriptler.
Kilo verme Ada'nın içeriği sitenin ana sayfasında vardır.

müzik harika ama bana ye emri veriyor öneriniz var mı gulensmiley

Telkin dinlerken kilo vermek için disiplinde önemli.Bahsettiğim diyet değil.Sadece ne yiyeceğiniz ile ilgili bir planınız olmalı.
Günde 5-6 öğün yiyebilirsiniz ancak ne yiyeceğiniz en azından belli olsun..
Böylece telkinler ile birlikte kilo vermeniz kolaylaşır.
Hiç bir plan olmadan sadece telkin dinlemek kilo verme konusunda pek verimli olmayabiliyor.

Yeniden merhabalar,

Kilo verme ada ile kilo verme güven script içeriklerinin farklı oldugunu söylüyorsunuz. Kilo verme güven scriptini de bi ara ekleyemez misiniz? Bu arada ben versiyonların new age olanlarını tercih ediyorum ancak bazıları hep aynı parcaya monte edilmisler. Farklı parcalar olursa cok memnun olacagım en azından bundan sonrası icin..
Deneyimlerimi paylasmaya gelince: henüz 2 gün oldu burayla tanısalı, ben biraz aceleci miyim neyim su an 10 tane olmus listem cilgin897 ama ikincil olanları cıkaracagım ki digerlerine daha sık sıra gelsin..bu arada birkac kilo vermek istiyordum ama henuz kendimi hazır hissetmiyordum. bunları dinlemeye baslayınca istahımın azaldıgını ve abur cubura eskiye oranla pek yönelmedigimi farkettim. simdilik bu kadar, insallah gelisim (degişim) olursa paylasırım.. tesekkurler...hismiley

Atakancım selamlar,ben Fikret.
Kilo verme (güven) newage versiyonunu dinlemeye başladım,gelişmeleri buradan zaman zaman aktaracağım.Bu arada hakikatten seçilen müzik çok güzel, Buddha Bar serisindense hiç şaşmam :)
Başarılarının devamını diliyorum ,08.04.2007 günü bu sefer ama gerçekten bu sefer görüşmek üzere :)

Herkese merhaba;

Script i indirdim new age olanı gerçekten çok güzel müzik.Kilo verme telkininin içeriğini müzikle beraber olduğunu sanıyordum ama öyle değilmiş.Sadece müzik herhangi bir konuşma yok?Pek birşey anlayamadım onu sık sık okumamız mı gerekıyor ya ne yapmam gerekıyor :(

Telkinleri Duymaniz Gerekmiyor

jujy ' Alıntı:
Herkese merhaba;

Script i indirdim new age olanı gerçekten çok güzel müzik.Kilo verme telkininin içeriğini müzikle beraber olduğunu sanıyordum ama öyle değilmiş.Sadece müzik herhangi bir konuşma yok?Pek birşey anlayamadım onu sık sık okumamız mı gerekıyor ya ne yapmam gerekıyor :(
jujy ' Alıntı:
Herkese merhaba;

Telkinleri okumanız gerekmiyor.Aslında siteyi incelerseniz kolayca bu sorunuzun cevabini bulabilirisiniz.
İlgili linkler..

http://www.hayatimdegisti.com/portal/index.php?option=com_content&task=view&id=355&Itemid=62

http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php?board=12.0

Atakan Bey,

Kilo verme-ada telkinini nereden indirebiliriz? (Rapid linki çalışmıyor)
Açıkçası onun içeriği bana daha tatmin edici geldi..

lucyber ' Alıntı:
Atakan Bey,

Kilo verme-ada telkinini nereden indirebiliriz? (Rapid linki çalışmıyor)
Açıkçası onun içeriği bana daha tatmin edici geldi..

Ben kilo verme güven'in içeriğini daha çok beğendim.
Ada versiyonu içerik olarak biraz fazla uzun gibi geldi.

Merhaba bu kilo verme new age li scriptine bayıldım arkadaşlar motive edici esrarlı uzak doğu esintiti taşıyan bir ritmi var :) yaz geliyor yine deneyeceğim fazlalıkları iştaha veda zamanı geldi sanırım haydi bakalım kolay gelsin benim gibi tüm kilo vermek isteyenlere ...
selamlar

Ynt: Kilo Verme Güven New Age

istanbullu ' Alıntı:
bu muzik bugune kadar duydugum en guzel muziklerden biri..
new age versiyonlarini dinliyorum zaten telkinlerin ama bu super :)
sirf muzigin askina kilo verme konusunda kendine acaip guvenen biri olup cikacagim :)
ama onemli olan icraat sanirim :)
Atakan Bey, bu muzik kime ait gibi detayli bilgilere sahipseniz ve paylasirsaniz cok memnun olurum.
tesekkurler...
yrl78

merhaba kılo verme ıle ılgılı telkınleri bir hafta ego güçlendirici ve süçluluk duygusunu dinkedikten sonra mı dinlememiz gerekiyor doğrusu nasıl olmalı yardıcı olabilirmisiniz bu arada herkese sitenizi öneriyorum kilo verme ile ilgili dilerim bana da yardımcı olabilir

esma yıldız ' Alıntı:
merhaba kılo verme ıle ılgılı telkınleri bir hafta ego güçlendirici ve süçluluk duygusunu dinkedikten sonra mı dinlememiz gerekiyor doğrusu nasıl olmalı yardıcı olabilirmisiniz bu arada herkese sitenizi öneriyorum kilo verme ile ilgili dilerim bana da yardımcı olabilir

Kilo verme güveni bir hafta ego ve suçluluk dinledikten sonra dinleyebilirsiniz...Ancak kilo vermeyi listeye ekleyin yani diger ikisini listenizden cikarmayin.
Gerçekten performans olarak memnun kaldigim bir mp3.İçerik de çok iyi zaten suçluluk ego gibi telkinleri yazan kisi bu telkini yazmis.

ATAKAN BEY SAĞOLUN İYİKİ SİZLERE RASTLAMIŞIM HERGÜN DAHA IYIYE GİDİYORUM SANKİ ARKADAŞLARIM SÖYLÜYORLAR DAHA FAZLA GÜLÜMSÜYORMUŞUM DAHA DİK YÜRÜYORMUŞUM ASLINDA BUNDAN 15 GÜN ÖNCE BEL RAHATSIZLIĞIM OLMUŞTU 10 GÜN YATAK ISTİRATİ DEDİ DOKTORLAR İNANIN BENİM İÇİN ÇOK ZORDU.KİLO ALMAM ŞÖYLE DURSUN HATTA VERMEM GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİLER HAREKET EDEMEMEK ÇOK KÖTÜ SONRA TAM BEN NASIL ÜSTESİNDEN GELEBİLİRİM DİYE DÜŞÜNÜRKEN SİZLERLE TANIŞTIM ÇEKTIĞİM ACILARIN ÖDÜLÜ OLDU BU SİTE. art56art56 İNANIYORUM BENDE BAŞARIP BAŞIMA DERT OLAN KİLOLARDAN KURTULACAĞIM smiliyface

meraba acaba kilo verme guven telkiniyle kilo verme ada ayri ayrimi?

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri