Kilo Verme Ada New Age

www.telkinmp3.com adresinden telkinlerin dilediğiniz versiyonlarını indirebilirsiniz.

Sevgilerimle. actionsmile

4 gündür dinliyorum..bir aydır spor yapıyorum ama bugun sabah göbegimin küçüldüğünü hissettim çok ilginç.. : ))) teşekürler emeği geçenlere..

Merhaba ben indiremedim de bir yardım edermisiniz

hocam merhabalar... kilo verecez de dosya inmiyor. kilo veremiyoruz :P

4 gündür dinliyorum..bir aydır spor yapıyorum ama bugun sabah göbegimin küçüldüğünü hissettim çok ilginç.. : ))) teşekürler emeği geçenlere..

Sevgili Nuru ile burada tanıştık ve bu arkadaşlığımızı hala devam ettiriyoruz. Uzaklardan da olsa, hala dostluğumuz devam ediyor. O şimdi çok sevdiği biri ile beraber. Ve yaza inşallah düğün bekliyoruz :) y789

Kilo verme cd sini nasıl indirilecek???İndirmeyi bir türlü başarılı olunamıyor.Mail adresime göndermeniz mümkünmü...Şimdiden teşekkür ederim...

Kilo verme cd sini nasıl indirilecek???İndirmeyi bir türlü başarılı olunamıyor.Mail adresime göndermeniz mümkünmü...Şimdiden teşekkür ederim...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri