kilo almak için dinleyebileceğim telkin var mı

HUSSEİN07

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
merhaba öncelikle bu sitede emeği geçen herkese tşk ederim.ben şuanda suçluluk ve ego güçlendirici ve çekirdek inanıncımla ilgili telkini dinliyorum.2 hafta oldu değişimler gerçekten muhteşem hemde bu kadar kısa süredeart56art56 sormak istediğim bi konu var sitede kilo vermekte dahil çok çeşitli konularda telkinler var acaba kilo almakla ilgilide telkin var mı?
sevgiyle kalın

Kilo alma telkini varmı

Kilo almayı çok istiyorum zayıfım iştahım var ama kilo alamıyorum bunun için yararlı olabilecek bir telkin varmı acaba ? rt67

Cevap: Kilo alma telkini varmı

Kilo alma için özel telkin yapilmaktadir. Hayatım Değişti Telkin CD sitemizden siparis verebilirsiniz.

merhaba öncelikle bu sitede emeği geçen herkese tşk ederim.ben şuanda suçluluk ve ego güçlendirici ve çekirdek inanıncımla ilgili telkini dinliyorum.2 hafta oldu değişimler gerçekten muhteşem hemde bu kadar kısa süredeart56art56 sormak istediğim bi konu var sitede kilo vermekte dahil çok çeşitli konularda telkinler var acaba kilo almakla ilgilide telkin var mı?
sevgiyle kalın

Normalde heman cevap gelirdi ama ben hala bekliyorum
sevgiler

Cevap: Kilo alma telkini varmı

Kilo alma için özel telkin yapilmaktadir. Hayatım Değişti Telkin CD sitemizden siparis verebilirsiniz.

Tşk ederim Atakan abi. telkincd.com da göremediğim için sormak istemiştim belki benim gibi düşünenler için oraya eklerseniz faydalı olabilir(nacizane fikrim:) ).ben sizinle iletişime geçeceğim.
sevgiyle kalın,iyiki varsınız

Ben telkinini dinliyorum 7 ay oldu :)

4 kilo aldım ama kilom sabitlendi eskiden hemen alıp hemen giderdi . şu an yemek bile yiyemesem sabitlendim.

bu telkinden ben de aldim. ama simdilik cekirdek inanc telkinlerini dinliyorum. onlarin ardindan kilo alma telkinini de dinleyecegim, 5-6 kilo alirsam cok iyi olur. hayirlisi art56art56

bu telkinden ben de aldim. ama simdilik cekirdek inanc telkinlerini dinliyorum. onlarin ardindan kilo alma telkinini de dinleyecegim, 5-6 kilo alirsam cok iyi olur. hayirlisi art56art56
Alırsın bence :) özellikle yemeklerden önce dinliyorum ofiste ben . hemen acıkmamı sağlıyor.

Ben de almalıyım bu telkinden

bende zayıf biriyim eger diger cekirdek inanc telkinlerinin faydasını gorursem bu telkinlerden de almak istiyorum ama 10 gündr dinliyorum her hangi bi olumlu degisime rastlamadım bas agrısı ruyalarda degisiklik gibi etkiler goruluyor ama telkinler daha hayatımı degistirmedi acıkcası :)

kilo alma telkini forumda yok sanırım satın almamız mı gerek yoksa foruma koyulacakmı bilgi verirseniz sevinirim...

isminize özel yaptırırsanız çok etkili olur şahsen yaşadım. 47 -48 kg larda gezerken şuan 56 yım :) ve dikkat etmeye başladım. çok abartmayım diyebiliyorum artık :)

bende zayıf biriyim eger diger cekirdek inanc telkinlerinin faydasını gorursem bu telkinlerden de almak istiyorum ama 10 gündr dinliyorum her hangi bi olumlu degisime rastlamadım bas agrısı ruyalarda degisiklik gibi etkiler goruluyor ama telkinler daha hayatımı degistirmedi acıkcası :)

10 günde değiştirse mucize olurdu zaten ama :) benim tam 1 sene de istediğime ulaştırdı ama 1 sene içinde az az çoğu şeyde istediklerim ilerledi ilerledi şu an bile mükemmel değil ama bence harkuladeee :)

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri