Key Endüstriyel Kimya Mak. İml.San.veTic.Ltd.Şti.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Kimya Sanayi

Kategori : Yapı Kimyasalları

Firma Adı : Key Endüstriyel Kimya Mak. İml.San.veTic.Ltd.Şti.

Firma Resim :

Açıklama : KEY ENDÜSTRİYEL KİMYA MAKİNA İMALAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ olarak 1996 yılında Ankara Ostim Organize Sanayi Bölgesinde %100 yerli sermaye ile kurulmuş olup , endüstriyel temizlik ve bakım ürünleri; oto bakım kimyasalları; sanayi , epoksi ve poliüretan boya kaplama ürünleri; zemin kaplama kimyasalları ve ürünleri konusunda üretim faaliyetlerini göstermektedir.

Ayrıca; epoksi zemin kaplamalar , poliüretan zemin kaplamalar , kauçuk zemin kaplamalar konusunda hizmetlerini sürdürmektedir.

Kuruluşumuzdan bu güne , müşterilerinden aldığı desteği ve gücü , yenilemeye ve araştırmaya yönlendiren firmamız , metal , otomotiv , gıda , catering , turizm , bakım onarım gibi pek çok sektöre ürün ve servis desteğiyle hizmet vermektedir.

Firmamız günün gelişen koşulları karşısında kendisini sürekli yenilemekte , sanayimizin problemlerini çözmek ve ithalata dayalı ürünlere olan ihtiyaçlarınızı karşılayabilmek için sürekli efor sarf etmekte , ar-ge çalışmalarıyla dünya standartlarında yeni formüllerle işletmelerinizin ihtiyaçlarını karşılamayı hedeflemektedir.

Firmamız aynı zamanda yaşadığımız çevreyi gelecek nesillere , yaşanabilir şekilde bırakmak anlayışıyla Responsible Care (Üçlü Sorumluluk) taahütüne imza atan ilk 70 firmadan biri olup , çağdaş ve modern bir gelecek için mücadelesine de bu yönde devam etmektedir.

Yine firmamız 2004 yılında IS0 9001:2000 çalışmasını tamamla ‘kalitenin anahtarı bizde sloganıyla kalite standardını da tescillemiştir.

Firmamız , profesyonel satış kadrosu ve teknik desteği ile sizlere her zaman bir telefon kadar yakındadır.

Web Adresi : http://www.keykimya.com

Adres : Uzayçağı Cad. Uzayçağı Tic. Merkezi No.29/33 Ostim/ankara

Telefon : 0-312-3546530

Fax : 0 312 354 65 30

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri