Kerime Deniz Gürel

olcaykraoglu

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Türkiye’de böyle bir kadın mı yaşıyormuş dediğim şahıs o nasıl bir endam ve güzelliktir yavrucuğum. Sen nerelerdeydin bunca zaman? Nişantaşı’da sanat galerisi var efendim gidip görülesi muhteşem bir yer. Doktor olduğunu çok sonradan öğrendiğim çağdaş sanat koleksiyoncusuymuş kendisi galeride fazla bulunmasa da orada denk gelirseniz muhteşem bir fırsattır kadının bilgisi lebi derya sanatla biraz alakanız varsa ortaya muhteşem bir diyalog çıkarır. Normal şartlar alrında 25 ve 30 unda daha iş bulamayan yurdum insanın yanında elbette bu kadar birikimi burjuvazi ailesi sayesinde elde etmiş görünüyor. Çoğu sözlük de böylesi kadınları çekemeyen yurdum hanzoları Kerime’yi aşağılamış. Ben de öyle bir izlenim bırakmadı aksine sanata ilginiz varsa kadının gözlerinin içi parlıyor lan anlatırken. Coğrafya ve aile kaderdir maalesef. Ailesinin böyle bir imkanı olmasaydı belki şuan sınavlarda sürünüyor olacaktı.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri