KENDİNİ GERİ İSTEME DUASI

kuantum reiki
hepsinden en güzel dualar.
çok teşekkür ederim...
sevgimle...

iyi akşamlar herkese sizlerle dua ile ilgili,dün gece yaşadıgım bir şeyi paylaşmak isityorum.Yatmadan önce duayı okudum ve sabaha karşı birden gözlerimi açtım.kulagıma musluktan damlayan su sesi kulagıma geldi. Evin heryerinden damlıyordu sanki ses gittikce çokgalmaya başladı. yaklaşık aradan 10-15dk sürdü sonra ben biraz korkmaya başladım..sesli bir şekilde suyun kesilmesini istedim ve birden su sesi kesildi..Yatagımdan kalkıp evdeki tüm musluklara baktım hepside kapalıydı..Ögrenmek istedigim bu dua ile bir baglantısı olabilirmi?varsa bana anlatılmak istenen şey neydi?Hepinize şimdiden teşekkür ediyorum.Sevgiyle kalın..

bana bu duayı reiki 3 olan bir arkadaşım verdi kaynağını bilemiyorum
tiriniticim bunu sana veren ben olabilirmiyim acaba? :)

benim bu duayı bulduğum kosulsuz-sevgi sitesinde "Ali Göral & Ayla Dinçer & Alper Çağlayan tarafından tezahür edilmiştir. " yazıyor.

Bu duayı ilk okuduğumda ben de müthiş sakin, relaks bir şekilde dolaşmaya başlamış ve tüm arkadaşlarıma tavsiye etmiştim. Sıklıkla okunması gereken bir dua.

Sevgili sevgili:) mutlaka bağlantısı olduğunu düşünüyorum. Bazı uygulamalarda değişik sesler duyulabiliyor.

Sevgiler...

Super bır dua.bunu bır ay boyunca hergun yapmalı...

harikaaa bende düzenli okucam bu duayı.
tesekkurler:)
sevgiler:)

Çok iyi hissettirdi bu dua :) İçim sanki kıpır kıpır oldu okuduktan sonra. Nedendir bilinmez tatlı bir heyecan var içimde. Çok sevdim. Etkisini çabuk görebilmek harika Teşekkürler bu duayı paylaştığınız için.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri