KENDİMİ HER YÖNÜYLE KUCAKLIYORUM

Parlayan

New member
4
HD RANK
Reaksiyon puanı
4
x1pc_jqddVOWRmylZMSjY-KRWE1KbALzdet09J8I_MnRtZuAT2Whg5pUEpsq2IvUaA7HqlWBO_t-xq9e88G9Tvi4AtI0vmSUIo9Ezn0VdkylROK6oWx2V6gdXu_rN0wmwEiyL8ZmCPWRls

Hayat kutsaldır.
Hayatımın bütün evrelerini kalbimde barındırıyorum bebekliğimi,çocukluğumu,ergenliğimi,gençliğimi,yetişkinliğimi
ve gelecekteki benilğimi.Her tür utanç,hata kırgınlık ve yaralanmayı hayat hikayemin bir parçası olarak içimde barındırıyorum.Benim hikayemde tüm başarılra ve tüm başarısızlıklara, tüm hatalara ve tüm iyi şeylere yer var ve her bir deneyimimi birbirinden değerli.Bazen hayatımdaki acı anlar başkalarının kendi acılarını anlamalarına yardımcı oluyor.Başka insanlar benimle acılarını paylaştıkları zaman onlara şefkat duyuyorum.Şimdi bu şefkat duygusunu kendime çeviriyorum.Kendimi her halimle kabul ederek rahatlıyorum.
Ben olmayı seviyorum...!

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri