Kendimi çok............gördüm Bugün.

Bugün kendimi tembel görüyorum, hatta son günlerde hep böyle görür oldum. Kendime gelsem iyi olacak.

kendimi cok bi uykusuz gördüm bugun...( H.sonunun yoğunluğundan olsa gerek y789)

Bugun kendimi cok enerjik, dinamik blissy, mutlu, goruyorum sevincli

bugün kendimi çok telkin dinlerken gördüm:D

guitardertydusun22600cilgin897tuhaf ...

bugun kendimi; hayatla defalarca kusup-barisan biri olarak gordum.
bu topic hep kotu gunlerimde karsima cikiyor.
haleti ruhiyemin iyi oldugu bir gunde de yazabilmek umidiyle...

kendimi çok kararsız gördüm bugün...dusun2

rt67 bende kendimi çok mutsuz ve yanlız hissediyorum ağla2ağlamak istiyorum ağlayamıyorum mutlu olmak eğlenmek gülmekkkkk istiyorum

bende kendimi mutsuz ve yalnız hissediyorum rt67 uy897etmek eğlenmek istiyorum

Kendimi pek bir ilham deposu olarak gördüm bugün ama ürettiklerimi layıkıyla sunamadıktan ulaştıramadıktan sonra ne anlamı var

boşlukları dolduracaksak eğer "karizmatik"

ama cümle içerisinde kullanmamız gerekiyorsa.
kahretsin... bugün yine çok karizmatiğim. :D

Kendimi yüklerimden kurtulmuş gördüm bugün ve enerjik ve sinerjik y789

Kendimi bugün bir sevinç dalgası içinde gördüm

bugun cok guzle ve alımlı gordum kendımi.:D

bu başlık süper....
kendimi "amaan beee noolcak ki" gördüm:) boşvermiş,akışa bırakmış,sakin dingin,ferah gördüm kendimi,hatta ve hatta sanki işaret parmaklarımın uçlarını birleştirip zamanı durdurmuş gibi gördüm kendimi.geçmiş yok gelecek yooook.oh be kendimle ne güzelim ben yahu:)dış dünyadan gelen etki ve tepkilere aldırmaz gördüm kendimi.:)hatta ve hatta.....bu böyle gider.anlatabildim umarım.y789smileydance
T_03_by_D4D1.jpg

Inanilmaz birsey , aynaya baktim 10 dk once...Ben ne kadarda guzelmisim dedim:)) Yani pek simarik gordum kendimi . Hahahahaa

Maşşallah Yasmincim canım 41 kere hemde;) ben de evet kendimi çok güzel gördüm.içimdeki ışık gözlerime yansımış.o, amaan boşvercilik, o akışa kapılmışlık.içsel mutluluğum yüzüme vurdu kanımca y789
ben bu başlığı çok sevdim yaw.y789

kendimi çok kimsesiz gördüm bugün:(((((((((((((((((

Kendimi çok mutlu ve enerji dolu gördüm bugün (birazda muzip y789)
komiklr6.gif

Harika bir hafta geçirin s456

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri