Teşekkür ederim ama kulaklık uyku sırasında kulaktan düşüyor onun için höparlör tercih ettim. Sorumu cevaplıya bilirmisiniz?Ben kulaklıkla dinlemenizi öneririm.
Selam. Devre şeması ile yaptığım höparlör ile telkinleri dinlersem etkisi olurmu? yani frekansın, db, bit vs. düşük ve ya farklı olması telkinin etkisini azaltabilirmi acaba? Lütfen rica ediyorum.
Yani kısacası sesin kalitesi. O zaman ne gibi durumlarda telkinin etkisi azalar söylermisiniz lütfen?Devre şeması ile yapılmış hoparlörün ne anlama geldiğini bilmiyorum ama normal bir hoparlörle de dinleyebilirsiniz kulaklıkla da. İkisi de etkilidir.
Ama db, bit gibi şeylerin neyi ifade ettiğini açıklarsanız yardımcı olmaya çalışırız.
ritm dalğaları ile ilgili bilgi verirmisiniz lütfen? Özellikle höparlor alırken hangi özelliklerine dikkat etmeliyim?Mumkun oldugunca orjinal ses kalitesinden ve ritm dalgalarindan kopulmamasindan yanayim...
ritm dalğaları ile ilgili bilgi verirmisiniz lütfen? Özellikle höparlor alırken hangi özelliklerine dikkat etmeliyim?
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.