Kelebek etkisi.

Stroncow

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Web sitesi
www.facebook.com
Rüyamda kelebek etkisi üzerindeydim.Yani bu yaşamdan başka bir yaşama geçiyordum Geçerken hissetiklerimde göğsümde heyecanla karışık acı hissedişlerimdi.Sanki gerçekti rüyam.Son başka bir yaşama geçişimde hiç kimseyi tanımıyorum ama bütün insanlar beni tanıyor ve ailemin problemleri düzelmiş şen şakrak bir hayatımız vardı.Ben neredeyim diyorum ablama o da 'sen nediyosun be' deyip duruyor.Bu insanlar kim diyorum 'saçmalama' felan diyorlar ya rüyamın hala etkisindeyim.Hayatımda ilk defa bu kada enteresan bir rüya gördüğümü hatırlıyorum ve bana bunun yorumunu lütfen yapmanızı istiyorum lütfen .

Teşekkür Ederim.

Rüyamda kelebek etkisi üzerindeydim.Yani bu yaşamdan başka bir yaşama geçiyordum Geçerken hissetiklerimde göğsümde heyecanla karışık acı hissedişlerimdi.Sanki gerçekti rüyam.Son başka bir yaşama geçişimde hiç kimseyi tanımıyorum ama bütün insanlar beni tanıyor ve ailemin problemleri düzelmiş şen şakrak bir hayatımız vardı.Ben neredeyim diyorum ablama o da 'sen nediyosun be' deyip duruyor.Bu insanlar kim diyorum 'saçmalama' felan diyorlar ya rüyamın hala etkisindeyim.Hayatımda ilk defa bu kada enteresan bir rüya gördüğümü hatırlıyorum ve bana bunun yorumunu lütfen yapmanızı istiyorum lütfen .

Teşekkür Ederim.
allah hayır etsin öncelikle.....
hmmmm.ilk ben yapayım yorumu12389
..ilk yapanın ki çıkarmış yay789

iç alemin değişime başlamış mücdeler olsun956k956kinsanlar senin farklılığını ve güzel yönlerini keşfetmeye başlıyor956k956kbunların şaşkınlığını yaşıyorsun..hayatın da olumlu güzel adımların var..hem de kocaman adımlary789..işte bu kadaaaarrrractionsmile
en güzel rüyandan en mutlu sabahına uyanman dileğiyle..:zpzp::zpzp::zpzp:
not;rüya tabiri antibilimsel ve tamamen içgörüseldirt678t678
mutluluklars456s456s456

Teşekkür Ederim.

sevinclibence sen değişmeye ve farkında olmaya başladın.. o yüzden oradaki bazı insanları tanımıyosun.. çünkü onların farklı yönlerini göreceksin.. Güzel bi rüya kanımca.. sevgiler

Yorumlarınız ve tabiriniz için çok teşekkür ederim öncelikle = )

Hayatımda çoğu yönlerimin değişmesi isteğindeyim.Ve bu beni nereye götürdüğünü açıkca söylemeliyim ki bilmiyorum.Sanki içimdeki seslere kulak verip hayatın akışına bırakıveriyorum kendimi.Her zaman üst seviyede olmak istiyorum ve her zaman bütün insanların tekamül seviyesinde olmasını istiyorum ama etrafımdaki insanların bir kaçı hariç hiç kimse hiç bir şeyin olacaklarından haberli değil.İnsanlar bu kaosdan çıkmalı ve silkelenmelerini istiyorum.Eğer kendimi bu bataklıktan çıkarırsam insanlara faydalı ve bişiler öğretmeyi hedefliyorum.Bu beni gerçekten mutlu edeceğine inanıyorum : )

Sevgi ve Mutluluk dileğiyle ...

rüyayı nasıl yorumlarsan öyle sonuç alırmışsın ya,yani güzel olumlu bir şekilde yorumlarsan güzel sonuçlar,kötüye yorarsan da kötü şeyler,kötü sonuçlar gibi,o yüzdn her rüyayı olumlu yönde yorumlamak en güzeli diye düşünyrm!.. :)

ohhh ruya tabırımızde var bı medyum memişimiz eksıktı:D

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri