Kekemelik

erkalan4

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
16 yaşındayım adım Enes 6 yaşına kadar normal konuşabiliyordum.Taaki 1999 depremine kadar depremden sonra konuşurken takılmaya başladım.Çok şükür ki aşırı derecede değil sadece heyecanlandığım zaman.Arkadaşlar arasında saatlerce kekelemeden konuşabilirim.Ama heyecanlandım mı takılmaya başlarım.Ne yapmalıyım?

Merhabalar Enes,

öncelikle yanımıza hoşgeldin.

Arkadaşların arasında takılmadan konuşabildiğine göre,diğer insanlar arasında kendine güven sorunu yaşıyor olmalısın..Ego güçlendirici ve suçluluk duyguları telkinleri ile başlayabilirsin..rehber bölümünü okumanı öneririm..Daha sonra kendin güven,topluluk önünde konuşma,başk. düş. önemsememe telkinlerini ekleyebilirsin..Dilersen bu konuda özel telkin de hazırlanıyor..Üstte Sipariş Cd bölümünden ya da www.telkincd.com dan bu telkini edinebilirsin..

Sevgiler..

hosgeldin aramiza dostum, sorunlarini cozecek ipuclarini eminim bulacaksindir, sorunlarini asacaksin, en icten dileklerimle hissediyorum.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri