Katil kim 2?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zahid
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zahid

New member
2
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
andre.jpg

Ali, Burcu ve Kerim cinayet zanlısıdır.
Yapılan araştırmalarda cinayet esnasında katilin alkollü olduğu anlaşılmıştır. İçlerinden birinin katil olduğu bu üç zanlı sorgulamaları sırasında aşağıdaki ifadeleri vermişlerdir:

Ali: O gece alkollü değildim, ben katil değilim.
Burcu: O gece alkollüydüm ama katil değilim.
Kerim: O gece alkollü değildim, Katil alkol kullanan birisidir.

Polisler daha sonra şu sonuca ulaşırlar:
- Yukarda ki ifadelerden sadece ikisi doğrudur.
- Zanlılardan ikisi o gece alkollüdür

Peki Katil Kim ?

Alıntı

Katil Ali. Alkol alma konusunda hepsi yalan söylüyor. Burcu'nun katil olmaması doğru. Katilin alkol kullanan birisi olduğu doğru. (Bu zaten soruda belirtiliyor) Ali nin katil olmadığı yalan. Sonuçta ortada 2 doğru oluyor.

evet hemen tutuklayın aliyi

Bence de katil Ali ve herkesin hem fikir olması da ilginç bu konuda :D

BEN katil değilim ibaresi... Düşündürücü...

alkol almış bi insan ne yaptığını kolay kolay hatırlayamaz ki burcu alkollü olduğunu kabul ediyor ama cinayeti kabul etmiyor.kerim inde alkollü olmadığını belirtip özellikle katilin alkollü biri olduğunu iddia etmeside düşündürücü doğrusu...bence ali ve kerim doğru söylüyor katil burcu ve kerim derim ben

katil kerem bence çünkü ben alkollü değilim katil alkol alan birisidir diyo ve alkollü değildim derken zaten yalan söylüyo

Evet Zahid, artık bizle cevabı paylaş istersen, şahsen ben cevabı merak etmeye başladım :)

Artık sonucu açıklıyorum.Normalde biraz daha bekliyecektim.
Cevabımız Ali idi.Çünkü Elektra arkadaşımızın da söylediği gibi
Alkolde hepsi yalan söyledi.Burcu öldürmediğini söylendi bu doğru.
Katilin alkollü olması da doğru(Zaten içinde söylendi).Zaten bu iki
ifade birbirlerini doğruluyor.(Ortaya 2 doğru çıkmış oldu) Fakat Ali nin katil olmadığı yalan.(zaten geriye Ali kaldı).y789

Bu arada cevaplarınız için teşekkür ederim İyiki varsınızy789

Artık sonucu açıklıyorum.Normalde biraz daha bekliyecektim.
Cevabımız Ali idi.Çünkü Elektra arkadaşımızın da söylediği gibi
Alkolde hepsi yalan söyledi.Burcu öldürmediğini söylendi bu doğru.
Katilin alkollü olması da doğru(Zaten içinde söylendi).Zaten bu iki
ifade birbirlerini doğruluyor.(Ortaya 2 doğru çıkmış oldu) Fakat Ali nin katil olmadığı yalan.(zaten geriye Ali kaldı).y789

Bu arada cevaplarınız için teşekkür ederim İyiki varsınızy789
Güzel bir paylaşımdı, biz teşekkür ederiz :) Sende iyi ki varsın...actionsmile

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri